Skip to content

In de ban van de Ring - De Reisgenoten Wherigo Cache

This cache has been archived.

DonderVogel: Het was een hele mooie tijd, toen ik in 2010 startte met geocachen.
Vandaag tel ik best wel wat vrienden die ik zonder het cachen nooit ontmoet had: Joverowa, en de complotters ... (de ene zie ik al wat meer dan de andere).
Wat heb ik mooie herinneringen aan de events van het het Complot en de volle dagen cachen met Jos.

Maar interesses veranderen, ook het geocachen is sterk veranderd. Multis werden reeksjes, ammoboxen werden micro's. Gelukkig zijn er nu nog altijd leggers die de uitzondering op de regel bevestigen en echte pareltjes maken.
Ikzelf heb, al zeg ik het zelf, toch ook wel wat gecreëerd. Ik ben vooral fier op mijn Wherigo's waar ik zo veel mogelijk de omgeving probeerde op te laten gaan in het verhaal (of omgekeerd). Zoals bij "De Hobbit" (in samenwerking met PizzaPronto) en "Lord of the rings, in de ban van de Ring".
Maar het meest trots ben ik toch op "Harry Potter en de Gruzielementen van Arenberg (GC6XBRV)". Uren zijn hier ingekropen, maar met plezier. ;)
Deze laatste blijft voorlopig trouwens online, want staat op naam van mijn zoon.

Zelf cache ik al jaren niet meer wegens andere hobbies. Ik log er hoogstens nog eentje als ik in een land kom waar ik nog nooit geweest ben.

Vandaag archiveer ik dus al mijn caches. Veel logs kwamen er sowieso niet meer binnen. De meeste onder de geocachers kennen me denk ik ook niet meer. En de mannen van het eerste uur zijn nagenoeg allemaal gestopt.
Plaats maken voor iets nieuws. Het is heel mooi geweest!

Het ga jullie goed!
Gegroet
DonderVogel

More
Hidden : 12/19/2015
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:  small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Wat moet je weten:

 • Cartridge download link
 • Lees alle dialogen grondig. Ze bevatten dikwijls belangrijke informatie. Soms ook niet, maar ze helpen je wel om je in te laten leven in het verhaal.
 • Kijk af en toe op je scherm. Soms gebeuren er onverwachte dingen, ook al heb je de volgende bestemming nog niet bereikt.
 • Af en toe zal je keuzes moeten maken, ook in Midden-Aarde
 • De tocht duurt iets meer dan 2 uur. Zorg voor een batterij die opgeladen is en in een goede conditie verkeert. Om een idee te geven: de batterij van een Iphone 6 was na deze Wherigo (2u15min) geslonken van 100 naar 65.
 • Er is op regelmatige tijdstippen automatische een " save" ingebouwd. Niet nodig om manueel op te slaan.
 • Een Wherigo blijft software, een crash is altijd mogelijk. Indien dit zou gebeuren, open de cartridge dan opnieuw en kies voor "resume" of iets in die trend. Je zal dan terug inpikken vanaf de de laatste save, welke nooit ver weg is. Kies nooit voor " discard saved game" , want dan dien je helemaal opnieuw te beginnen.
 • goede wandelschoenen zijn aangeraden
 • De beste game ervaring heb je op een smartphone, omwille van de betere schermresolutie en de snellere processor (in vergelijking met een Garmin Oregon/Colorado)
 • Opmerking voor Iphone: cartridge downloaden vanuit de app werkt niet altijd. De beste methode is: cartridge downloaden via Safari en dan "openen met Wherigo".

Deze Wherigo is proefgelopen met

Voor de liefhebbers van banners: deze banner kan je, mits een found, op je profiel plaatsen. Made by Dwigger, waarvoor dank.

Additional Hints (No hints available.)