Skip to Content

This cache has been archived.

Bl4st3r-x: Archived

More
<

2015-ös karácsonyi geotúra Debrecen környékén

A cache by Bl4st3r-x Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 13 December 2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

2015-ös karácsonyi geotúra by Nyíregyi Power Caching Team


Üdv újra!  

A nyíregyi csapat ismét útra kél egy közös túrára, ezúttal Debrecen délkeleti részét célozzuk meg! Időpont még egyeztetés alatt, megnézzük melyik szombat lesz a legtöbb embernek alkalmas. 
Jelenlegi terv: DEC 13!
Indulás reggel 8:30-kor a Faraktár utcai Lidl parkolójából. 

Előzetes ládaterv:  GCORDD GCBOPI GCKEK GCLEPA GCALMO GCIRI GCMOPA GCHBAG GCMIKE és más útbaeső comos ládák . 

Természetesen csapatunk a szokásos sport-kesser módjára halad, autóval amíg csak lehet, majd logolunk, karbantartunk, és loholunk tovább. Célunk minél hatékonyabban behúzni csoportosan egy napot és a lehető legtöbb ládát közben rendbe hagyni magunk után.  

A nyíregyi csoport facebook oldalán is követhető a szervezkedés ITT! Figyelem! Álmosd és Létavértes között mellékúton közvetlenül a határ mellett fogunk haladni, személyi igazolvány, lakcímkártya kötelezően legyen mindenkinél, szinte biztos hogy fogunk kapni egy igazoltatást. Két tervezett útvonal is letölthető innen: TUHU Tpp/tanács: PMR- rádiót hozzatok, konvojban sokkal könnyebb a kapcsolattartás így. Alapvetően nem terepjárós esemény, de szinte minden láda földutakon érhető csak el. Szárazabb, vállalható útviszonyok között megyünk drive-in, vacak útviszony esetén a személyautós ésszerűség határáig, (ameddig én a féltős Jazzel bemegyek :P ) utána lehet gyalogolni mindenkinek. Útközben és a ládák környékén egyúttal egy-egy mini citót is csinálunk, viszünk szemetes zsákot illetve kesztyűt mindenkinek aki kér. Ez tapasztalataink szerint szinte semennyi időtöbbletet nem okoz, mégis sokkal jobb kinézete van a közvetlen környezetnek :P Biztos hogy vacak idő lesz, elvégre tél van, sapka, sál, forralt bor, meleg tea... Eső, hófúvás, cápatornádó , stb. nem elég indok számunkra hogy ne menjünk, figyelje mindenki az időjárást és próbáljon készülni hozzá. Voltunk már igen-igen pocsék időben is, legalább nem volt tolongás a turistalátványosságoknál :P

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

19 Logged Visits

Write note 2     Archive 1     Needs Archived 1     Will Attend 5     Attended 9     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.