Skip to Content

<

60.v Majukki

A cache by Hirmu Hoo / Geokamut Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/19/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kohta kuukauden ajan on GC-piireissä kuohunut. Historian kirjojen ja yliopiston kalenterin mukaan tänä vuonna on kulunut 60 vuotta siitä, kun Disneyland avattiin, Albert Einstein kuoli, Varsovan liitto perustettiin, Laineen Tuntematon esitettiin ensi kerran... Mutta ketä jaksavat kiinnostaa mokomat pikkuseikat?

Legenda kertoo, että samana vuonna linnunradan tähdetkin asettuivat uuteen asemaan, kun MAJUKKI syntyi.

Miksi liputuspäivää ei vietetty? Miksei paraatia ole pidetty? Miksi kansainvälistä Majukinpäivää ole vietetty? Ja ennen kaikkea - miksi juhlapurkkia ei ole vielä kätketty?!?

Boguskoordinaateissa on Majukin metsästysmaisemia , mutta ei purkkia.

Pelko pois, sinä petetyksi itsesi tunteva kätköilijä! Syy hiljaisuuteen on ilmeisesti ollut arvokkaasti vanhenevan purkistin pakomatka keltaista lehdistöä ja paparazzeja. Tilanne muistuttaa erehdyttävästi niin kymmenen vuoden takaisia tapahtumia, kuin muitakin epämääräisiä takavuosien katoamistemppuja, jotka uskolliset lukijat muistanevat. Tuolloinkin juhlakalu katosi silloin tällöin julkisuuden kirkkaasta valokeilasta. Ilmeisesti syynä oli pelko hämärän menneisyyden paljastumisesta - epämääräisiä ulkomaanmatkoja, laitonta salametsästystä, mahdottomuuksiin nousevia kalajuttuja, epäonnistuneita läpiajoja, suhmurointia erilaisissa presidentin-/kanslerin-/senaattorinvaaleissa, chekkerien ja mysteerien manipulointia... Silti ovat toimittajamme ja kuvaajamme onnistuneet kaivamaan useimmat, ei-niin-päivänvaloa-kestävät tapaukset esiin erilaisten huijausten, valeasujen, väärennösten ja kryptattujen salasanojen takaa. Uupumatta ja vaivojaan säästämättä ovat nämä mediakentän vihikoirat tälläkin kertaa onnistuneet lopulta naaraamaan päivän- ja vuodensankarin pintaan. Salakuljetettuaan Espanjaan suurehkon määrän koordinaatteja kymmeniin kätköihin ja osallistuttuaan Suomen merkittävimpiin kuuluvan jääkiekkoseuran puheenjohtajajupakkaan, on tuo maanmainio Majukki lopulta asettunut Tienhaaran Ranchille viettämään hiljaiseloa. Tai niin hän luulee! Nyt nuo kaikki menneisyyden epäselvyydet on koottu kattavaksi kavalkadiksi meheviä juoruja, rohkeita kuvia ja ennen muuta kaiken kertovia paljastuksia. Kun olet käynyt tuon materiaalin läpi ja sijoittelet nuo paljastavat luvut chekkeriin, on käsissäsi vastaus perimmäiseen kysymykseen - Majukin juhlapurkin sijaintiin!

Olkoon kuitenkin oikeus ja kohtuus, että itse pääepäilty saa tutustua aineistoon ensin ja käydä rikospaikalla selvittämässä todisteiden sijainnin.

Juhlaputellin paikan saat selville, kun sijoitat oikeat luvut N 61.01.ABC E 28.24.DEF....

Vastaamalla seuraaviin kysymyksiin.

Missä maassa senaattori oli matkoilla (kuvan mukaan): A, Englanti= 5, Kanada =8, USA =1 , Mikähän oli 2.11. 2015 Iltalehden hinta: B, 2 euroa = 3, 60 euroa = 8, 3 euroa = 1 ,Mikähän oli 10 vuotta sitten , viikonpäivä, kun Iltalehti ilmestyi: C, Sunnuntai = 2, Maanantai = 0, Tiistai = 7;; Minkähän rotuinen Jita-koira on: D, Kirjaintenmäärä - 13, Mikäköhän se siellä on (todennäköisesti): E, Kirjaintenmäärä - 5 , Mikäköhän "suuri"kala on kätösessä: F, Kirjainten määrä.


Mysteerin ratkomisen lomassa voit katsoa koosteen Majukin maaliman matkailusta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

72 Logged Visits

Found it 57     Write note 14     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.