Skip to Content

<

Nötknäckarkalendern 2015-10 Nobeldagen

A cache by Coland Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/10/2015
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Denna cache fungerade som lucka 10 i Nötknäckarkalendern. Varje dag i december så släpptes det en mystery i hela Sverige som ska ha varit möjlig att lösa på distans.Nobeldagen

Nobeldagen är den dag då Nobelpriset delas ut, vilket är på årsdagen av Nobels död, den 10 december. Utdelningen sker i Stockholm och, för fredspriset, i Oslo. Nobeldagen är inskriven i svenska almanackor och är en allmän flaggdag i Sverige och är dagen för en av de mest högtidliga och berömda festerna i Sverige. Under senare tid har allt fler ordnat egna Nobelfester, gärna med högtidsdräkt, lyxmat och champagne. Människor härmar ceremonin som sänds i tv, och man deltar i skålarna och i festen.


Här nedan så finner du bilder på flera nobelpristagare. Har du tur så kanske de visar var en stor låda i skogen är gömd någonstans wink

N.

E.


Cachen består utav en 32 liters large-burk. Från början så innehöll den loggbok, några pennor, två TB:s, en massa bytessaker och ett FTF-pris. Lämna cachen så som du fann den! 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

34 Logged Visits

Found it 32     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.