Skip to content

Kaperevent I 2016 - Kaperjulen er over Event Cache

This cache has been archived.

Geokaperne: Takker igjen for oppmøtet, og forhåpentligvis kan vi ønske velkommen hit også neste år!

More
Hidden : Saturday, 16 January 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Etter nok et flott cacheår og forhåpentligvis gode cacheopplevelser i adventstida, inviteres det til event på Springvassheia i Lillesand for å oppsummere det hele. Hovedagendaen er å premiere vinnere av fjorårets adventskalender, Kaperjul 2015, men vel så viktig er cachepraten rundt bålet. Eventplassen er den samme som for eventet i fjor og forfjor, hvor vinnere av kalendrene for 2013 og 2014 ble trukket ut.

Eventplassen byr på gapahuk og bålplass - her kan en holde seg tørr hvis været blir vått, og bålet fyres opp i kaldt og tørt vær. Eventet starter klokka 1300, og vi holder det gående til rundt kl 1500. Her er det bare å møte med godt humør - dette er en fin arena å spørre andre cachere om en lurer på noe, eller har ideer en vil formidle.

Resultatene for Kaperjul 2015 blir publisert på kalenderens hjemmeside. For kåringen basert på lodd per funn eller utlagt, forutsettes det at en stiller på eventet. Skulle det likevel ikke passe å stille, men en likevel ønsker å være med i trekninga, vennligst gi beskjed om dette i en "Write note".

Geocoinene for 2015 ankom i tide til eventet og vil for første gang bli lagt ut for salg etter premieutdelingene. Coinene har motiv fra Lindesnes fyr, finnes i valørene Antikk Gull, Antikk Sølv og Antikk Kobber, og vil koste 150 kr pr stk. Antikk Gull vil kun være tilgjengelig for salg til medlemmer av Geokaperne fra Agder, én pr medlem.
Coinene betales fortrinnsvis kontant - ha med eksakt beløp!

Vel møtt!


Additional Hints (No hints available.)