Skip to Content

<

OH-COZ

A cache by mirjantti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/15/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä on kahden pisteen multikätkö. Et tarvitse mitään työkaluja tai apuvälineitä saavuttaaksesi loppupurkin. Käytä vain hoksottimiasi!

On tapahtunut onnettomuus. Apuasi tarvitaan löytämään musta laatikko. Sen sisältämien tietojen perusteella löydät onnettomuuspaikan.

 


Kätkö on perustettu kauko-ohjattavan lentokoneen tapaukselle: Vaari oli lennättämässä pihalla kaksitasoista ruskeaa lentokonetta kahden lapsenlapsensa kanssa. Yht'äkkiä taivaalta kaarsi haukka, joka saalisti koneen. Sen koommin konetta ei ole nähty. Toivottavasti haukan poikaset eivät pettyneet kovasti, kun emo toi makoisan kyyhkyn sijaan vain styroxia.

Sinun ei välttämättä tarvitse rämpiä suolla tai metsässä löytääksesi tämän kätkön. Voit kulkea pitkin polkua, joka johdattaa sinut metsän, suon ja jokivarren kautta perille. Jokivarren luontopolku kuuluu osana Kurjenrahkan luontoreitistööön. Reitti on merkitty punaisin merkein. Osa kätköreittiä on epävirallisempaa polkua, joka on merkitty valkoisin nauhoin.

Matkaa kätkölle on noin kilometrin ja toinen samanlainen takaisin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

193 Logged Visits

Found it 169     Didn't find it 7     Write note 4     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 6     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 13 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.