Skip to Content

This cache has been archived.

OnTi_: Dit event gaat het archief in en tot de volgende keer!

(helaas wel één travelbug als vermist moeten opgeven (deze is wel gediscoverd op het event))

More
<

Schrikkel-event {vol}

A cache by OnTi_ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Monday, 29 February 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Schrikkel-event
maandag 29 februari 2016 om 17:00 – 18:00 uur

Een event wat maar eenmaal in de vier jaar georganiseerd kan worden laat ik uiteraard niet schieten. Er komen geen nieuwe caches uit en daarom dient dit event alleen voor een gezellige geoklets. Neem voor de zekerheid een zaklamp mee. Tijdens het event zal de zon gaan zakken, waardoor het zicht minder wordt. Het is weliswaar een korte wandeling van parkeerplaats tot aan de locatie, maar het kan behoorlijk donker zijn.

Om het event niet te groot te laten worden is er een maximum van 40 personen. Vermeld dus bij je aanmelding met hoeveel personen je komt.
Omdat ik geen geld voor dit event willen vragen, verzoek ik een ieder zijn of haar eigen eten en/of drinken mee te nemen (en eventueel kleed voor op de grond). Er wordt uitgegaan dat je zo min als mogelijk afval veroorzaakt (bij voorkeur zelf terugnemen), vuilniszakken zijn aanwezig op het event.
Tijdens het event komen geen nieuwe caches online, de omgeving vol ligt met hoogwaardige caches. Indien je niet wilt cachen, kun je in dit gebied heerlijk wandelen.

Hondenbezitters
Een groot deel van het natuurgebied is het verplicht om een hond aangelijnd te hebben. Op de locatie zelf hoeft de hond niet aangelijnd te zijn.

Logboek
Alhoewel het niet verplicht is om tijdens een event een logboek te tekenen, zal er wel een logboek aanwezig zijn.

Travelbugs/Geoketry
Het uitwisselen van TB/GK is mogelijk op het event. Hier zal ruimte voor gecreëerd worden.

Het achterlaten van grote TB/GK komt steeds vaker voor. Voor dit event geldt dat het meenemen van grote TB/GK mogelijk is, maar je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Ik heb zelf geen ruimte en mogelijkheden voor grote TB/GK, dus je dient er zelf voor te zorgen dat deze TB/GK door anderen mee worden genomen.

Als CO van dit event hoop ik dat er vooral TB/GK worden gedropt en gepakt. Het discoveren van TB/GK heeft echter geen meerwaarde, dus het verzoek om dit zo min mogelijk te doen.

Nieuwe gezichten .....
Op dit event zul je nieuwe gezichten zien, waarbij je geen idee hebt wie deze persoon is. Om niet iedereen te hoeven vragen naar hun cache-naam is het misschien praktisch als een ieder een cache-naamkaartje draagt. Voor mij is het bijna onmogelijk om dit voor een ieder te maken, dus hier het verzoek of iedereen zijn/haar eigen cache-naamkaartje wil maken.

Zonsondergang
Let op: Het event duurt tot 18.00 uur. De meeste events lopen uit. Dit is bij dit event niet mogelijk. Zonsondergang is om 18.18 u waardoor je niet meer aanwezig mag zijn op de locatie. Hier zal op gecontroleerd worden. Wil je toch door geokletsen is dit mogelijk op de parkeerplaats.

Weersverwachting
Klik HIER om de weersverwachting te zien van buienradar. Wil je het weerbericht op de dag van het event checken, klik dan HIER.

Bannercode:
Na het bezoeken van het event, kun je onderstaande banner op je profiel plaatsen:

Bannercode:

<a href="http://coord.info/GC68W7H"target="_blank"><img alt="" src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/5e2ac908-b6a9-45cb-95c5-8c52cda641c7.png" style="width: 292px; height: 190px;" border="1" /></a>


Update
02-02-2016 ~ Event is vol;
16-02-2016 ~ Banner toegevoegd;
27-02-2016 ~ Tekst toegevoegd. Weersverwachting toegevoegd;
29-02-2016 ~ Event heeft plaatsgevonden (Alle gedropte TB's zijn weg.);
06-03-2016 ~ Oproep om de nog twee 'aanwezige' travelbugs te loggen;
13-03-2016 ~ Eén travelbug als vermist opgegeven (is wel gediscoverd tijdens event);
13-03-2016 ~ Event gearchiveerd.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.