Skip to Content

<

Se män

A cache by Tarhytti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/01/2016
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Mysteerin idea on lähtöisin muistaakseni Facebookista, jossa piti joskus viime vuonna keksiä kirjoille uusia juonia peittämällä osa kirjan nimen kirjaimista, jolloin myös kirjan nimi muuttui. Kerran näitä vilkaistuani yksi oli ylitse muiden: Se män (Seitsemän veljestä). Tästä siis kätkön nimi.

Poimin sitten hyllystä satunnaisia kirjoja ja muotoilin niille uusia nimiä. Tehtäväsi on päätellä oheisten kirjojen nimistä kaikki puuttuvat kirjaimet ja laskea yhteen löytämiesi kirjainten kirjainkohtaiset lukumäärät (näkyvillä olevia ei lasketa). Sitten vain sijoitat ne alla oleviin kaavoihin ja pian oletkin jo matkalla loppupurkille.

HUOM! Puuttuvat kirjaimet lasketaan vain kirjojen nimistä eli sellaisilta riveiltä, joilla on myös näkyvillä olevia kokonaisia kirjaimia. Yhdessä kuvassa on helpotuksen vuoksi jätetty näkyviin alaosa kirjailijan etunimestä, mutta ko. kirjaimia ei huomioida laskuissa.

Koordinaatit:
N62 4 [H+U]. [M+V] [J+P] [K+O]
E025 4 [N-E]. [J+R+S] [I-A] [L-T]Lumihiutaleen päällä on kaiken varalta henkselit, mutta kätkö löytyy varmasti talvellakin vähäisen lumen aikaan.Additional Hints (No hints available.) 

Find...

54 Logged Visits

Found it 52     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.