Skip to content

Het Verborgen Verbond 3 Mystery Cache

This cache has been archived.

Mikos88: Na 538 bezoeken in 6 jaar duikt Het Verborgen Verbond weer onder. Iedereen bedankt voor alle leuke logjes door de jaren heen. Er hangt iets nieuws in de lucht...

More
Hidden : 01/06/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Op de weergegeven coördinaten ligt de cache niet! Lees onderstaande tekst om uit te vinden hoe je de cache kunt vinden.

Het Verborgen Verbond 3

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste aanwijzing gevonden om lid te worden van Het Verborgen Verbond (HVV)! Dit is de vuurproef om te zien of je het waard bent om lid te worden van het HVV. Wat je daarvoor moet doen? De verschillende proeven doorstaan die je onderweg tegen zult komen. Als je alles weet op te lossen en je naam in het logboek hebt geschreven van de drie caches van Het Verborgen Verbond, mag je jezelf lid noemen van Het Verborgen Verbond!

Heb jij het in je om lid te worden?

De drie bijbehorende caches zijn:

Het Verborgen Verbond 1 (traditional)

Het Verborgen Verbond 2 (multi)

Het Verborgen Verbond 3 (mysterie)

__________________________________________________________________

De Cache

Het Verborgen Verbond 3 is geplaatst op de Eelerberg, een cultuurhistorisch pareltje. Het is een erg stil bos, waar heerlijk gewandeld kan worden. Hiervoor hebben we toestemming gekregen van Staatsbosbeheer, mits we ons aan de lokaal geldende regels houden die te vinden zijn op het bordje bij de parkeerplaats. Zo mag er niet gewandeld worden tussen zonsondergang en zonsopgang. Alleen bij de waypoints mag je van de paden af, als dat nodig is.

Waterdicht schoeisel wordt aangeraden in natte tijden.

Om de coördinaten van deze cache te kunnen vinden, zul je eerst Het Verborgen Verbond 1 en 2 moeten loggen. Pas daarna zul je aan deze laatste proeve van bekwaamheid kunnen beginnen. Gebruik de gevonden aanwijzingen als volgt:

N52°   24. ABC

E006° 24. XYZ

Let op: Geen spoilerfoto's! Houd Het Verborgen Verbond verborgen, op die manier opereren we al jaren zonder dat iemand ons kent! Gewone foto's van je avonturen onderweg zijn natuurlijk wel welkom!

Zodra je je teamnaam in het logboekje van deze cache hebt geschreven (en natuurlijk in de andere 2), dan ben je officieel lid van Het Verborgen Verbond! Kijk goed in de behuizing; er is nog een extra aanwijzing te vinden.

Logo Staatsbosbeheer

Met dank aan Team Tilly1808 voor het proeflopen.

De Leden van Het Verborgen Verbond.

Additional Hints (No hints available.)