Skip to Content

<

Muista aina

A cache by cata68 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/07/2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

... liikenteessä, monta vaaraa onpi eessä, siksi aina valpas mieli se on turva verraton.

Ruukintie on Seinäjoen vaarallisimpia ja liikennöidyimpiä teitä. Varsinkin suojatieonnettomuudet ovat viime vuosina puhututtaneet. Autoilijat eivät muista liikennesääntöä pysähtyä suojatien eteen pysähtyneen ajoneuvon viereen ja jalankulkijoilla  ja pyöräilijöillä on kovat luulot itsestään pärjätä autoja vastaan olemalla oikeassa :(

Historia pläjäys lapsuudestani kun Ruukintie päättyi tähän ja tästä eteenpäin pääsi kirkolle hiekkatietä. Kirkkotie jatkui kirkon ohi Routakalliolle ja tien varressa oli kolme taloa, jotka nykyäänkin vielä ovat osana Pajuluoman asuinaluetta, mutta on maastot muuttuneet paljon vajaassa 35 vuodessa.

Liikenneympyrän kohdalta alkoi Rajakatu kohti keskustaa ja päättyi Törnävän päässä siihen. Ruukintien silta on rakennettu joskus 70-luvulla jolloin myös Ruukintie sai läpikulun Pappilanmäelle ja nimensäkin. 

Kätkö sisältää vain lokin, joten kynä on tarpeen. Palauttaessasi laita logi ensin korkkiin ja sitten kiinni. Helposti saavutettavissa, mutta varovaisuus ja huomaamattomuus tarpeen. Älä siis häiritse pysähtymisellä liikennettä ja aiheuta vaaratilanteita.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

383 Logged Visits

Found it 358     Didn't find it 3     Write note 4     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 8     Update Coordinates 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.