Skip to Content

<

På Spåret 005

A cache by Fjäderlös Tvåfoting Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/21/2016
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


ag vet inte riktigt va jag ska kalla detta lilla problem. Det handlar om Placespotting för att få fram koordinaterna, men det är ganska svårt, om inte omöjligt att hitta rätt utan ledtrådar. Och, likt “på Spåret” så blir det bättre och bättre ledtråd ju längre man kommer. Men, ledtrådarna fås genom att lösa korsord. Så, det kunde lika gärna kallas korsords-mystery.

Du får en länk till en plcespotting. Platsen är någonstans i världen. Ja, låt oss kalla det för 10 poäng. Inte lätt, jag vet. Men, om du löser ett korsord så får du, via certitude en ledtråd, alltså, det för dig lite närmare lösningen, det begränsar ditt sökande en del. Du måste börja med korsordet som ger 8 p. Efter det, 6 p o.s.v. Till sist så har du i princip kommit helt rätt, och det är då inte särskilt svårt. Men då ska du ha läst alla korsord.

Du checkar ditt korsord genom att skriva in de första bokstäverna i varje ord, till ett lågt obegripligt ord. Om två ord har samma siffra så låter du vågrätt komma före lodrätt ord.

jag har lite svårt för att gradera de tre första korsorden, vilka av dem som är svårast. Men, det sista är i alla fall lättast. Det ger dig den bästa ledtråden.
Lycka till!


10 Poäng:
Någonstans i världen >>>>>>>>>>


8 Poäng:

 


  

6 Poäng4 poäng

 


2 poäng

 
 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

20 Logged Visits

Found it 19     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.