Skip to Content

<

Melodiadiktaatti

A cache by Geo-Masa & o-p Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/09/2016
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä arvoituskätkö sisältää melodiadiktaatin. Ratkaistaksesi arvoituksen sinun on kirjoitettava lyhyen sävellyksen nuottikuva kuulemasi perusteella. Tiedostot löytävät alla olevasta linkistä.


Tiedostosta kokobiisi.ogg kuulet sävellyksen. Halutessasi voit kuunnella leveysasteen erikseen tiedostosta leveysastemelodia.ogg ja pituuspiirin tiedostosta pituuspiiribasso.ogg. Poimi kummassakin tapauksessa nuotinnuksestasi JOKA TOINEN nuotti alkaen toisesta nuotista. Tulkitse poimittuja nuotteja vastaavat numerot koodiavaimesta, joka löytyy tiedostosta koodi.jpg. Koordinaatit on määritelty niin, että asteet ja minuutit ovat kokonaislukuja ja sekunnit desimaalilukuja (degrees, minutes, seconds)

Sävellyksen sävellaji on C-duuri.

Kätköä vastaava kysymysmerkki on sijoitettu kartalle Kangasala-talon päälle, koska kätkö sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kangasala-talon pääovelta pohjoiseen. Kätköön ei mahdu reissaajia.

Kätköllä on kiinteistön omistajan lupa.

Kangasala-talo on Kangasalan keskustaan syksyllä 2014 valmistunut rakennus, jossa on kunnanvaltuuston ja -hallituksen kokoustilat sekä kulttuurikeskus. Talossa on monitoimisali, ja talo on rakennettu etenkin musiikkia ja teatteria varten sekä kuvataiteen tarpeisiin. Kulttuurikeskuksessa avautui tammikuussa 2015 taidemuseo, ja siinä on myös vaihtuvien näyttelyiden tila.

Huom! Olet aikeissa ladata tiedostoja, jotka sisältävät lisätietoa, jota tarvitaan tämän geokätkön löytämiseksi. Kätkön omistajana vastaan siitä, että nämä tiedostot ovat turvallisia ladata, vaikka Groundspeak tai tarkastaja ei ole tarkistanut, onko niissä mahdollisesti haitallista sisältöä. Lataa tiedostot omalla vastuullasi tästä linkistä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

47 Logged Visits

Found it 44     Didn't find it 2     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.