Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Miitti oli ja meni.

More
<

Karkauspäivä Keravan Keinukalliolla

Hidden : Monday, 29 February 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Karkauspäivän miitti Keravan Keinukalliolla.

Tule tapaamaan kollegoita Keravan Ladun miittiin Keinukallion urheilukeskuksen kahvioon 29.2.2016 klo 18-20. Kahviosta voi ostaa kahvia, muita kuumia juomia, munkkeja ja makkaraa itsepaistettavaksi kahvion ulkopuolelle sytytettävillä makkaratulilla. Tulilla on tarjolla mehua järjestäjän toimesta. Ilmoittautuminen miittiin on suotavaa, jotta kahvilanpitäjä osaa varata edes suurinpiirtein sopivasti tuotteita. Huomioitavaa on, että kahvilan rahaliikenne hoituu ainoastaan käteisellä. Suositeltavaa olisi, että varaisitte mukaanne kolikoita. Miitin ohessa voit mm. sivakoida Keinukallion alueella lumitilanteesta riippuen joko luonnonlumi- tai tykkilumiladuilla, laskea pulkalla, kiipeillä juoksuportaissa jne. Keinukallion laelta on komeat maisemat lähiympäristöön.

Keinukallion urheilukeskus on Keravalaisille tärkeä virkistyspaikka ja Keravan kaupungin merkittävä kehityskohde. Tällä hetkellä siellä on mm. monipuolinen ja suosittu ulkoilureitistö kesä- ja talvikäyttöön, frisbeegolfrata, kuntoilupiste, pulkkamäkialue talvisin jne. Siitä pyritään kehittämään koko Suomelle merkittävä liikunta- ja vapaa-ajankeskus ja sinne on ideoitu erilaisia liikuntahankkeita. Viimeisin toteutuneena hankkeena ovat suuren suosion saavuttaneet, lokakuussa 2015 avatut, 260 askelmaiset juoksuportaat, jotka on tarkoitus valaista Keravan Energian toimesta. Keravan latu teki vastikään aloitteen usean Keravan, Sipoon ja Vantaan yhdistyksen kanssa kunnille ja Metsähallitukselle ympärivuotisen ulkoilureitin saamiseksi Keravan Keinukalliosta Vantaan Kuusijärvelle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

225 Logged Visits

Write note 7     Archive 1     Will Attend 64     Attended 151     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.