Skip to content

CITO-Event med GPS Cache In Trash Out® Event

This cache has been archived.

Glaamadalen: På tide å arkivere, velkommen tilbake til neste CITO event og takk for hjelpen alle sammen!

More
Hidden : Sunday, 17 April 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

CITO betyr Cache In Trash Out og arrangeres over hele kloden to uker i året. I år er disse ukene 16-24 April og 17-25 September.
Målet med CITO ukene er å samles for å rydde og gjøre det pent i nærområdet og gi litt tilbake til naturen og miljøet rundt der vi cacher.

Dette blir arrangert i hele verden i de samme ukene, dette betyr at det er utrolig mange cachere ute for å rydde, pynte og vedlikeholde samtidig.

Er ikke det en fin tanke?
NYTTIG INFORMASJON:


Dato: Søndag 17 April 2016
Tid: 14:00 til 17:00
Sted: Strandpromenaden i Kongsvinger
Ta med: Hansker og kanskje en gripetang til
søppel hvis du har vanskelig for å bøye deg.
Eventuelt en enkel stol å sitte på til grillingen.Legg merke til tilleggsveipunkter på denne siden, for å vite hvor du skal parkere, hvor vi skal
oppholde oss denne dagen og hvor grillingen finner sted!
Styret har vært i kontakt med Kongsvinger Kommune og de har vært veldig behjelpelige ved å stille opp med søppelposer, henger, opphenting av søppelet dagen etter og anskaffelse av en grill vi kan låne etter selve oppryddingen.PLANEN FOR DAGEN:

  • Vi møtes ved anviste parkerings koordinater. Møt gjerne i god tid, slik at vi kan begynne kl. 14
  • De oppmøtte vil bli delt inn i grupper og gitt instrukser om hva som skal gjøres og hvor.
  • Det er planlagt at oppryddingen skal finne sted mellom 14 og 16
  • Etter vi er ferdig med å rydde, skal alt av søppel samles på anviste koordinater.
  • Ved 16:00 tiden vil alle som har vært med og ryddet kunne samles for en felles grilling på parkeringen til Tråstad Ungdomsskole


PASS PÅ DE MINSTE BARNA, STRANDPROMENADEN GÅR HELT NEDE VED GLOMMA!Groundspeak belønner alle som deltar på ett CITO event denne uken
med en suvenir.STRANDPROMENADEN

Strandpromenaden går fra den gamle badeplassen Gråsand ved Sæter og hele veien langs nordsiden av Glomma til Gjestegården på Vangen. Deler av løypa er asfaltert, resten har grusunderlag. Det er noe sti helt ytterst på Vangen. Langs strandpromenaden er det mye å se på, og det er flere rasteplasser underveis. Du passerer en rekke serveringssteder, der de fleste ligger i sentrum av Kongsvinger.

Fra Sæter passerer du blant annet Guttebadet, Tråstad skanse, det gamle sundstedet over til Norsenga, mølleruinene og en rekke andre historiske plasser. På den andre siden av elven ser du flotte trebygninger som Hov, Lunderbye Nor og jernbanestasjonen.

Å gå hele strandpromenaden en vei vil ta deg ca 1t. i normalt tempo. Det ligger 11 cacher langs hele strandpromenaden, så har du ikke funnet dem fra før, kan du godt stikke innom dem innimellom ryddingen.

Additional Hints (No hints available.)