Skip to Content

This cache has been archived.

Tarya: Arkistoinnin aika. Saaren CITO 2016 -muistokätkö (GC6EVG9) on ollut El-ahrairahilla julkaisujonossa viikon, eiköhän tarkastaja sen jossain vaiheessa ehdi julkaista.

Kiitokset vielä kerran ja tervetuloa Saaren kansanpuistoon uudemman kerran vaikka sunnuntaina 3.7., jolloin siellä vietetään Kaukolanharjun näkötornin 90-vuotisjuhlaa klo 14-16 [;)]

More
<

CITO Saaren kansanpuisto 2016

A cache by Tarya Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 16 April 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Huhtikuussa vietetään jo 14. kerran geokätköilijöiden CITO-viikkoa. Tammelassa citoillaan nyt toista kertaa. Geotalkoolaisille on ahkeroinnistaan luvassa hyvän mielen lisäksi CITO-souvenir.

CITO Saaren kansanpuisto 2016 järjestetään lauantaina 16.4.2016 klo 12.00-14.00. Talkoiden kohteena on siis Saaren kansanpuisto, joka on Lounais-Hämeen Kotiseutu- ja Museoyhdistyksen aloitteesta vuonna 1932 perustettu virkistys- ja vapaa-ajanviettopaikka. Kansanpuisto sijoittuu Kaukolanharjulle Pyhäjärven ja Kuivajärven väliselle kannakselle. Alueella on upea hiekkaranta ja alueen sisällä kokonainen harjusuppajärvi, Suujärvi.


Lähde: luontoon.fi

Forssan kaupunki antaa käyttöömme jätesäkkejä ja huolehtii roskien poiskuljettamisesta, mutta omat työhansikkaat ja roskapihdit on syytä ottaa mukaan. Portaantien varressa liikkuessa huomioliivi on tarpeen.

Autoille on runsaasti pysäköintitilaa Portaantien molemmin puolin ja lisätilaa on näkötornin pysäköintialueella (ks. waypointit).

Kokoonnutaan annetuissa CITO-koordinaateissa klo 12.00. Olet lämpimästi tervetullut!

* * * * * *
Edit 16.4.2016: Kaupungin mukaan eniten kansanpuistossa työllistävät maahan pudonneet lehdet, joten toivoisin jokaisen, jolla on mahdollisuus, ottavan lehtiharavan mukaan. Ilmoitus tuli (ja tulee teille) kovin viime tipassa, mutta jos ei haravia ole liiemmin käytettävissä, pitää sitten käyttää luovuutta..

Sään pitäisi tänään olla ihan kohtalainen, tervetuloa Tammelaan!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

118 Logged Visits

Write note 4     Archive 1     Will Attend 40     Attended 70     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 20 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.