Skip to Content

<

Loputon luokkaretki

A cache by ph1975 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/27/2016
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mysteerikätkö Porissa. Kysymysmerkin kohdalta et löydä mitään vaan sinun pitää lukea tarina ja selvittää minne purkki on kätketty. Purkkiin mahtuu pieniä reissaajia. Oma kynä mukaan.


Tämä on tarina ystävyydestä.

Nämä kaverukset aloittivat yhteisen koulutaipaleensa pienessä maalaiskylässä vuonna 1982. Vuosien saatossa sattui ja tapahtui kaikenlaista, mutta vuonna 2000 alkoi perinne jota tämä pieni, mutta hullu porukka ylläpitää edelleen.
He kokoontuvat joka vuosi jossain päin Suomea vain viettääkseen aikaa keskenään.
Tämä seuraava kertomus perustuu erään maaliskuisen viikonlopun viettoon.

Maalarimestari SAHA A VAKA (A) oli odottanut kyseistä viikonloppua jo kuukausia. Vihdoin se hetki koitti kun hän aamupäivän aikaan saapui geokätköilijänä tunnetun ystävänsä pihaan. Tämä kätköilijä tunnetaan nimellä ARJA SÄRKISANTA (B). Ei kulunut montaa minuuttia, kun toinen epäilyttävistä pojista rakennusmestari JONI E.T. RIKKI (C) saapui valkoisella volvollaan tyttöjä hakemaan. Ja ei kun volvon nokka kohti kotikylää, jossa aikaisesta ajankohdasta huolimatta kaksi ryhmän jäsentä istuivat kylän lounasbaarissa olut tuopit nokan edessä. Toinen heistä oli epäilyttävät pojat kakkonen koko kylän virallinen lumenluoja TERHO ELMO MÄRÄNPÄLVI (D) ja toinen porukan paras ruoanlaittaja ja joka paikan höylä PIIATÄTI ITÄKALVO (E).
Tästä matka jatkui viikonlopuksi varattua mökkiä kohti. Tosin kaupan kautta. Kaikkien viiden tavarat ja ruokaostokset täyttivät auton ja koska matkassa oli geokätköilijä niin perille ei päästy ihan suorinta tietä. Se ei kyllä johtunut tällä kertaa kätköistä vaan epäilyttävä poika kakkosen puhelimen antamien ohjeiden vuoksi. Tämän jälkeen geokätköilijä otti tilanteen haltuun ja kaivoi esiin oikeat koordinaatit.

Perille päästyään porukka roudasi tavaransa mökkiin ja teki sotasuunnitelman. Epäilyttävät pojat ottivat asiakseen paljun lämmityksen. Maalari ja ruoanlaittaja aloittivat päivällisen laiton ja mitä teki geokätköilijä? No lähti tietenkin geokätköille.

Ei tässä silti koko porukka vielä ollut kasassa. Kolme heistä oli tehnyt vielä töitä lähes koko päivän ja he saapuivatkin paikalle myöhemmin. Ihmetystä aiheutti se, että heidän kuskiksi oli yllättäen lupautunut rekkakuskina elantonsa ansaitseva MANU TAPSI (F). Hänen audin etupenkillä istui insinööri JUNNU ELTON AHO (G) ja takapenkillä omituisesta nimestään tunnettu filosofian ylioppilas KETTU LETITE TYNEL (H).

Vihdoin oli jengi koossa. Viikonloppu sujuikin kotoisissa ja perinteisissä tunnelmissa. Nestetasapainosta jokainen huolehti itse. (Joka olikin tarpeen.) Insinööri huolehti musiikista ja filosofian ylioppilas oli kuin kala vedessä. Epäilyttävät pojat onnistuivat paljun lämmityksessä ja maalari sai mitä halusi eli rentouttavan viikonlopun. Myös kätköilijä löysi kätkönsä.

Sunnuntaina suunniteltiin alustavasti seuraavan vuoden loputtoman luokkaretken ajankohta ja paikka. Tästä on hyvä jatkaa.

Kätkön koordinaatit löydät tästä tekstistä ja tekemällä pienen laskutehtävän.

N 61° 2002xAxBxC-17579+D
E 021° 1955xE+(FxG)x3x48+1941+H

Tarkasta ratkaisusi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

65 Logged Visits

Found it 63     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.