Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
<

Malo drugačen CITO

A cache by icabrian Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 20 April 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


V tednu, ko lahko pridobimo CITO spominek, se bomo srečali na več dogodkih, ki bodo usmerjeni v ohranjanje naravnega in izboljševanje urbanega okolja. Tokrat pa bomo združili geolovsko srečanje in družbenokoristno delo na malo drugačen način: na pobudo Mestne občine Ljubljana in v sodelovanju z njo bomo uredili otroško igrišče v Stanežičah.

Prej/Before

... in pozneje / and after

Akcija bo vključevala pobiranje smeti v širši okolici igrišča, urejanje travne površine, popravilo in barvanje igral in morebitna druga opravila, za katera se bomo dogovorili z enoto vzdrževanja zelenih površin Mestne občine. Z delom bomo pričeli 20. aprila 2016 ob 16. uri in bomo na lokaciji ostali, dokler ne bo zaključeno (oziroma do mraka). Kdor lahko, naj pride ob tej uri, ker pa je delovni dan, vas prosimo, da se pridružite takoj, ko utegnete, oziroma vsaj do 17. ure.

Pridite dobre volje in v oblačilih, za katera vam ne bo žal, če se umažejo. Orodje in druge potrebščine bo priskrbela Snaga, DE Zelene površine. Po zaključku dela pa bomo nadaljevali druženje na primerni lokaciji v bližini.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.