Skip to Content

<

Partiopolku # 2 - SEIKKAILIJAT

A cache by Elli Etsijä ja Helekama Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/28/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Viinijärven kuntoradalla ja lähimaastossa pääset tutustumaan Partiopolun kuudella kätköllä partion eri ikäkausiin. Auto on hyvä jättää pesäpallokentän parkkipaikalle. Kun kierrät kätköt järjestyksessä 1-6, kuljet oikeaan suuntaan etkä törmää talvella vastaantuleviin hiihtäjiin. Muistathan, etteivät ladut ole kävelyä varten. Kätkön julkaisupäivänä 23.4. vietetään partiolaisten Yrjönpäivää. Yrjönpäivän vietto perustuu partiolaisten suojeluspyhimyksen Pyhän Yrjänän kuolinpäivään. Suomessa partioviikko ajoittuu sille viikolle, johon huhtikuun Yrjönpäivä sijoittuu. Legenda Pyhä Yrjänä syntyi Kappadokiassa Herran vuonna 303. Seitsentoistavuotiaana hän pestautui ratsuväen sotilaaksi, ja pian hänet tunnettiin urheudestaan. Kerran hän tuli Selem-nimiseen kaupunkiin, jonka lähettyvillä eli lohikäärme. Sille oli joka päivä syötettävä yksi kaupungin asukkaista, joiden kohtalon arpa ratkaisi. Sinä päivänä, jolloin Pyhä Yrjänä tuli kaupunkiin, arpa oli langennut kuninkaan tyttären, Cleolindan, osalle. Pyhä Yrjänä päätti, ettei prinsessa saisi kuolla, ja niin hän hyökkäsi läheisessä suossa makaavan lohikäärmeen kimppuun ja tappoi sen. SEIKKAILIJAT 10–12-vuotiaden seikkailijajoukkueet opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Seikkailijoiden n. kaksivuotinen perusohjelma koostuu ilmansuunnista pohjoinen, etelä, itä ja länsi ja lisäksi tehdään taitomerkkejä ja osallistutaan partiotaitokisoihin. Valinnaisena kolmantena vuonna ohjelma koostuu väli-ilmansuunnista talvileiri, palvelu, vaellus ja isojen kisat. Seikkailija taivaltaa tutkimusmatkailijan lailla: niin retkikeittimet, ensiapu, rakentelu kuin solmutkin tulevat tutuiksi. Seikkailijaikäkauden päätösmerkki on metallinen kompassiruusu. Kätkössä ei ole kynää.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

128 Logged Visits

Found it 113     Didn't find it 3     Write note 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.