Skip to Content

<

Keidas

A cache by Nuolet Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/02/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Keidas keskellä Heininevaa.


Kuortaneen ja entisen Lehtimäen, nykyisin Alajärven, rajalla sijaitsee hieno neva mäkien päällä! Mökkimatkan varrella tästä on lukuisat kerrat ohi menty, viime vuosina paikka on suorastaan kerjännyt kätköä! Nyt vähän niinkun puolen vuoden kesäloman kunniaksi oli aika toteuttaa suunnitelma👌🏼 Toisella puolella tietä, ainakin joskus aikanaan, oli lintujen ruokintapaikka, tällä puolella ei ole koskaan ollut juuri mitään muuta kun suota.. No nyt on! Vuodenaika vaikuttaaa todennäköisesti aika rajusti kätkölle pääsyyn, joten terrain on pelkästään suuntaa antava!

 HUOM!
Lintujen pesintäaikaan on kätköilypuuhia täällä syytä välttää, niemekkeellä on nimittäin lintujen pesintäpaikkoja ja vaikka Heinisuo ei taida olla varsinaisesti luonnonsuojelualue, on paikkaan suhtauduttava kuten olisi ja lintujen pesintäpuuhat ja luonto muutoinkin syytä rauhoittaa jonninjoutavien kätköilypuuhien voidessa siirtyä ainakin muuhun kuin pesintä aikaan! Ainakin kesällä 2016 n 10 metrin päässä kätköstä majaili joutsen pesimispuuhissa pitkälle alkukesään. Jos sen siellä havaitset, ei kannata lähteä rämpimään purkkia kohti. Lisätietoa paikasta: http://luonnonperintosaatio.fi/fi/suojelualueet/pohjanmaa/heinineva

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

33 Logged Visits

Found it 31     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.