Skip to content

<

Nichoir le Mysterie #1

A cache by Team-Budje66 en TeamOjeetje Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/03/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

​Op de coordinaten boven aan de pagina is niets te vinden.

 Nichoir is het franse woord voor vogelhuis. Vogelhuisjes zijn er in allerlei soorten en maten, zo ook in Ede en omgeving... Dit is het eerste huisje uit de serie.


Deze mysterie trail is oorspronkelijk bedacht en gemaakt door de teams Trucker Ede en MaMaJaDa. Zij hebben samen met hun kinderen en buren met veel enthousiasme en plezier vele avonden besteed aan het bedenken en in elkaar knutselen van de caches, zodat het eindresultaat precies zo werd als zij het voor ogen hadden. Het idee was het verzinnen, bouwen en leggen van een trail die Ede nog niet had, met behuizingen waar het enthousiasme voor geocaching van afstraalt.

Door tijdgebrek van de bedenkers en makers van de nichoirs werd een poos geleden een verzoek tot adoptie geplaatst voor 10 van de 12 caches. Wij, Team-Budje66 en TeamOjeetje, vonden het jammer als deze leuke serie verloren zou zijn gegaan. Daarom hebben wij ons aangemeld als adoptieCO. We zullen er voor zorgen dat de nichoirs nog door velen gelogd kunnen gaan worden... #4 en de bonus blijven bij Trucker Ede.

Elke cache is een online puzzel en daarna een puzzel in het veld en zal een uitdaging zijn om de cache te openen.De ene wat lastiger dan de ander.

Er is met veel aandacht en zorg gewerkt aan elke behuizing en we hopen dat een ieder ook met dezelfde zorg probeert de caches te openen om te loggen

 

De serie van 11 caches wordt afgesloten met een 12e, de bonus cache. In een aantal caches zul je een bonus getal vinden, welke je nodig heb om tot het eind-coördinaat te komen van de bonuscache. Met behulp van een rekensom kun je het eind-coördinaat bepalen.

Deze 1e uit de serie is geschilderd en ontworpen door de kinderen van TeamTrucker en MaMaJaDa

 

Klik hier voor de puzzel: Nichoir le Mysterie #1

 

Wij wensen jullie heel veel plezier.

 

We bedanken de gemeente Ede en de grondeigenaren voor het verlenen van toestemming om de caches te plaatsen.

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.