Skip to Content

<

R = Relaatio, Hausjärvi Alphabet

A cache by Emppu&Omppu, Cindy67 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/05/2017
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Linkin kautta pääset Relaatio-sivustolle , valitse alasvetovalikosta Relaatio 173 - "Kiina" ja klikkaa Pelaa!.

R = R-relaatio, Hausjärvi Alphabet


Ohjeet peliin:

Viivalla yhdistetyt sanat liittyvät tavalla tai toisella toisiinsa. Esim. Kysymysmerkki - Karkki - Karkkipäivä - Päivä - Sunnuntai - ...
Kirjoita arvauksesi oikeassa reunassa olevaan tekstilaatikkoon ja klikkaa Arvaa -nappia tai paina enteriä.


Arvausten kirjainkoolla ei ole merkitystä ja pidemmissä sanoissa peli antaa myös kirjoitusvirheitä anteeksi.
Seuraavaan ruutuun pääsee arvaamalla sanan ruutujen väliseltä rajalta.


Ruutujen vaihtaminen tapahtuu oikean yläkulman pikkuruutuja klikkaamalla. Jos ruutu on auki, näkyy pikkuruudussa tuntemattomien sanojen määrä.
Peli tallentuu automaattisesti kunhan evästeet ovat selaimessa sallittu, joten voit jatkaa ratkomista myöhemmin. Evästeiden poistaminen tyhjentää pelitilanteen.
Voit myös ratkoa arvoitusta yhtä aikaa useammalla selaimella ja/tai esim. pöytäkoneella, tabletilla, älypuhelimella jne. Pelitilanteen yhdistäminen tapahtuu arvauslaatikon alla olevan Asetukset-linkin takaa. Tallenna pelitilanne ensin yhdellä selaimella syöttämällä käyttäjätunnus ja salasana ja hae pelitilanne sen jälkeen toisella selaimella samoilla tunnuksilla.
Pelialueen sanalaatikot:

Sinisissä laatikoissa on sanoja, jotka paljastuvat kun yksikin ruudun rajasanoista arvataan.
Harmaissa laatikoissa on toistaiseksi tuntemattomia sanoja. Sanojen kirjainten määrä näkyy suluissa. Kirjaimet on korvattu pisteillä. Erikoismerkit ja numerot ovat näkyvissä. Esim. sana Rot13 näkyy muodossa ...13 (5) ennen kuin sen on arvannut oikein.
Vihreissä laatikoissa on jo arvattuja sanoja.
Hyödyllisiä vinkkejä:

Hyödynnä Googlea, Wikipediaa sekä omaa ja muiden yleistietoa ym.
Vinkkien kysyminen, antaminen ja kaikenlainen yhteistyö muiden ratkojien kanssa on sallittua ja jopa suositeltavaa, joskin suorien vastausten antaminen voi vähentää peli-iloa.
Jos jäät jumiin, kannatta yrittää lähestymistä toisesta suunnasta.
Onnea matkaan!************************************************************************************
FTF-löytäjän toivotaan tekevän seuraavan kätkön (seuraava S) mahdollisimman nopeasti. Ilmoitathan loggauksessa halukkuutesi mikäli haluat tehdä seuraavan kätkön. Mikäli olet estynyt tai et muutoin halua kätköä laatia, toivotaan että ilmoittaisit senkin loggauksessasi, jotta järjestyksessä seuraava voi halutessaan tarttua toimeen. Nimeäminen tulisi suorittaa samalla tavoin kuin tämä kätkö eli [aakkonen = kätkön nimi, Hausjärvi Alphabet]

Kätkön tulee alkaa omalla aakkosella, joka tässä tapauksessa on R. Nimi voi tulla esimerkiksi jostain rakennuksesta, ihmisestä, kadusta, historiallisesta jutusta jne. Nimi voi olla myös englanniksi, mikäli se helpottaa kätkön tekemistä. Kätköjen tulisi olla talvella löydettäviä. Kätkö voi olla minkä tyyppinen tahansa (mielellään helpohko). Kätköjen tulee sijaita Hausjärvellä.Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.