Skip to Content

<

Pintaa syvemmältä

A cache by DDPJ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/03/2016
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämän wherigon avulla pääset tutustumaan pintaa syvemmältä Gunilla Geokätköilijään. Toteutukseltaan kyseessä on aika perinteinen paikasta toiseen siirtymistä edellyttävä wherigo. Lyhintä reittiä matkaa kertyy viitisen kilometriä ja se kannattaa kulkea esimerkiksi pyörällä tai kävellen. Autosta taitaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä muutaman reitin varrella olevan pelkästään kevyelle liikenteelle tarkoitetun alueen takia. Terrain-arvoon vaikuttaa matkan pituus, muuten kätkö on vaikka pyörätuolilöydettävä ja kulkuväylilläkin pitäisi päästä liikkumaan pyörätuolilla. Kasetissa ei ole kiellettyjä alueita, mutta toivon, että arvon kätköilijät noudattaisivat kulkiessaan lakeja sekä yleisesti hyväksyttyjä käytöstapoja.
Esimerkki hyvien tapojen vastaisesta käytöksestä
Esimerkki epätoivotusta käyttäytymisestä. An example of non-approved behaviour.
Aikarajaa ei myöskään ole. Sen sijaan, jotta tässä olisi edes jotain haastetta, alueet on kasetilla nimetty latinaksi. Sitä ei tarvitse kuitenkaan säikähtää, koska jos päädyt väärään paikkaan, kasetti vain palauttaa sinut pari pykälää taaksepäin. Kätkö sijaitsee lähellä paikkaa, johon kasetti loppuu. Kyseisessä paikassa voi ajankohdasta riippuen olla paljon ohikulkijoita sekä muita pällistelijöitä. Suosittelen myöhäistä kellonaikaa ja mahdollisimman vähän huomiota herättävää käytöstä. Jos se tuntuu jästien väistelyn kannalta helpommalta, voit ottaa kätkön mukaasi ja mennä johonkin kauemmas avaamaan sen mukanasi toivottavasti olevalla ristipääruuvimeisselillä. Jos irrotat kätkön paikoiltaan, laita se takaisin samalla tavalla kuin se oli. (Siinä, missä se on kiinni, on pari asiaa, jotka vaikeuttavat kiinni laittamista. Laita kätkö niiden väliin.) Peli kuljettaa kätköilijää alueilla, joissa on korkeita rakennuksia. Sen takia olen tehnyt alueista aika valtavia, ja omissa kenttätestauksissani alueille siirtyminen toimi ongelmitta. Jos jonkin alueen kanssa kuitenkin tulee ongelmia, olisi mukavaa, jos laittaisitte aiheesta viestiä minulle. Kasetti tallentaa pelin välillä automaattisesti, joten jos esimerkiksi käyttämäsi sovellus tökkii, sinun ei pitäisi joutua palaamaan takaisin alkuun asti.

Selittelyosio: Oulun asemakaavaa ei jostain kumman syystä ole tehty muistuttamaan ihmisen verisuonistoa. Tästä syystä olen mielivaltaisesti pelkistänyt ihmisen anatomiaa melko raa'alla kädellä ja jättänyt jäljelle vain sinulle annettua tehtävää varten olennaiset osat ja pari hämäystä. Niinpä Gunillalla ei ilmeisesti ole lainkaan esimerkiksi päätä. No, aika päätöntä menoahan se kätköily välillä on. Turvallista matkaa siitä huolimatta!

Suuret kiitokset Neppsille avusta wherigon tekemisessä, geohärölle opastusmiitistä ja jukivilille näppärän aloituslauseen keksimisestä!
Muista aina liikenteessä, monta vaaraa ompi eessä!
Olkaahan varovaisia liikenteessä! Be careful in traffic!
Tarvitset mukaasi ristipääruuvimeisselin kätkön aukaisemiseen. Muita työkaluja ei tarvita. You need a phillips screwdriver to open the cache. Other tools are not required.Briefly in english: this is a wherigo cache that leads you to have a closer look at the anatomy of Gunilla Geocacher. The route you are supposed to walk/cycle (cars are not allowed on all areas) is about 5 km long if you take the shortest route. The cache is wheelchair accessible. The terrain value is higher than 1 only because of the lenght of the route. The cartridge doesn't include forbidden zones or timer. Gunilla's anatomy is not perfect because of the limitations set by zoning of this city. There can be lots of muggles near the cache, so stealth is definitely required.
Additional Hints (No hints available.) 

Find...

110 Logged Visits

Found it 106     Write note 3     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.