Skip to Content

<

Keijuja ja Warjoja

A cache by L0cke Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/27/2016
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Wherigo-seikkailu Talvisalon poluilla, loppupisteellä 3dl:n muovipurkki. Kätkö jää talvella lumen alle ja laduilla ei saa kävellä.


Keijuja ja Warjoja -wherigo on pelin, fantasianovellin/sadun ja multi-kätkön välimaastoon sijoittuva seikkailu. Matkaa Talvisalon polkuja tallustaessa kertyy n. 3,5km. Aikaa kulunee reilu tunti. Wherigon bogus-koordinaatti vie Talvisalon jäähallin parkkialueelle, josta on lyhyt matka seikkailun alkupisteelle. Terrain-tähdet tulevat matkasta (poluilta ei tarvitse monta askelta poiketa). Difficulty-tähdet voivat olla yläkanttiin, jos tällaiset wherigot ovat tuttuja tai on muuten vaan taitava pelien ja laitteiden kanssa.

Pelissä on teemaan sopivat äänet kännyköille ja piippaukset Garminille. Mukanasi on koko ajan esine "Opaskartta", jolla voit testata (toiminto: "Tietoja"), kuuluuko ääni ja kokeilla sopivan voimakkuuden (kätevintä säätää halutuksi jo lähtiessä). Jos laitteesi ei toista ääniä, kannattaa kulkiessa vilkuilla ruudulta mahdollisia tapahtumia matkan aikana.

Pelin kohteet ovat alueita, joista osa on jopa useamman kymmenen metrin levyisiä. Asettamalla alueen kohteeksi, laitteesi ohjannee sinut sen lähimpään laitaan, joka voi olla vaikka suossa. Katso mieluummin wherigo-playerin omasta kartasta tai pelin Opaskartta-esineestä alueet ja saavu polkuja pitkin helppokulkuiseen kohtaan. Jos et muista, mitä seuraavaksi piti tehdä, voit katsoa Tehtävät (Tasks) laitteesi valikosta. Peli tallentaa tilanteen automaattisesti tärkeissä kohdissa. "Ääkköset" toimivat kaikissa testatuissa laitteissa.

Lataa kasetti tästä. Kännykälle kannattaa valita "Pocket PC Device".

Wherigot eivät ole täysin vakaita läpipelattavia ja on riski, että peli ei toimi loppuun asti. Kasetti on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaisella ja yhteensopivalla koodilla/kuvilla/äänillä ja käyty tallustelemassa onnistuneesti useammalla laitteella, mutta varmaksi en voi luvata, että kaikki sujuu ongelmitta.

Testattu:
Garmin Oregon 450t: toimii
Geowigo 1.0.29.0 (Windows phone; Nokia Lumia 920): toimii (näyttö oltava päällä tai sijainti ja tapahtumat eivät päivity)
OpenWIG 0.4.3 (Symbian OS; Nokia N8): ei toimi (buginen, toimii osittain alkuun, Task "Osa 4":ssä ei pysty etenemään)
WhereYouGo 0.9.0 (Android; Samsung S5): toimii
Wherigo 1.5.4 (iOS; iPhone 6): toimii (aikalaskurit toimivat n. 50% hitaammin, ei paljoa merkitystä pelaamiseen)

Havaitsemani satunnaiset virhetilanteet:
Ensimmäisellä kokeilulla Geowigo-ohjelma kaatui virheilmoituksen kera pelin kakkospisteellä, mutta toimi moitteetta koko kasetin läpi neljällä seuraavalla yrityksellä. WhereYouGo:ssa noin joka kolmannelle kasetin läpipeluulle on osunut tilanne, että satunnaiselle alueelle saapuessa peli kertoo jotain alkavan tapahtua, mutta mitään ei tapahdukaan (korjautuu poistumalla ja menemällä uudelleen alueelle). Wherigo-ohjelma iOS:issa hyytyi alkupisteen lähellä ja oma sijainti ei ohjelmassa päivittynyt (uudelleenkäynnistys auttoi, automaattiset tallennukset toimivat niin ei tarvinnut palata taaksepäin).

Sorry, there is no english version of this wherigo. Playing is based on the game's texts, which are all finnish.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

80 Logged Visits

Found it 75     Didn't find it 2     Write note 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.