Skip to Content

<

Kuivapusseja!

A cache by rastilainen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/25/2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo, suurikokoinen kätkö, josta voit ottaa kuivapusseja mukaasi.

 


Sain lahjoituksena suurehkon määrän kuivapusseja. Itsellä ei ole käyttöä niille kaikille joten päätin jakaa ne kanssakätköilijöille. Eli täältä voit ottaa kuivapusseja mukaasi, tarvitset niitä sitten omaan kätköösi tai sitten georeppusi ensiapupakkaukseen. Ethän kuitenkaan ota ihan kaikkia, mitä purkista löytyy, jotta niitä riittää vielä seuraavallekin. Jos/kun kuivapussit purkissa alkavat ovat vähissä, ilmoitathan siitä lokissa, niin vien täydennystä. Otathan mukaasi oman minigrip-pussin, niitä ei purkissa välttämättä ole tarjolla.

Kuivapussit ovat kaksinkertaisessa minigrip-pussissa, suljethan ne huolella, jotta ne säilyvät hyvinä.

Kätkö sijaitsee Haukkavuoren pururadalta Kuhankuonolle vievän polun varressa. Polku lähtee pururadalta kätkön GC19FV2 Haukkavuori IV läheltä, koordinaateista: N 60° 44.003 E 022° 32.462, matkaa pururadalta tulee polkua pitkin noin 1 km. Aivan kätkön viereen pääsee autolla lumettomana aikana Keulantien kautta, parkkipaikka kahdelle autolle löytyy koordinaateista: N 60° 44.074 E 022° 31.550.

Kätkö itsessään on talvilöydettävä, mutta parkkipaikkaa ei ole tarjolla lumisena talvena ja tie (Keulantie) on kapea, sen varteen ei voi autoa pysäköidä. Haukkavuoren pururata on talvisin hiihtokäytössä (myös vähälumisina talvina), laduilla ei saa kävellä. Runsaslumisina talvina Haukkavuoren ja Kuhankuonon väliselle polulle ajetaan perinteisen latu.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

213 Logged Visits

Found it 208     Write note 4     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.