Skip to Content

<

4# Avaruustarina

A cache by Sisunautit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/30/2016
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kouvolan alueella pieni mysteerikätkö, joka ei löydy annetuista koordinaateista. Eli siihen pisteeseen ei kannata matkata. Kätkö on neljäs osa Avaruustarina sarjasta. Sarja on luotu Sisunauttien iltasatutarinan - Avaruustarina pohjalta.


 

4. SANKARIMME MUISTELEE  Mars-planeetan urheat tutkimusmatkaajat istuivat Cinderella tukikohtansa saunan lauteilla ja alkoivat muistella kaukaista menneisyyttä. Astronautti kysäisi kavereiltaan:" Muistattekos mitä biisejä liittyy tähtitaivaaseen ja avaruuteen sekä taivaallisiin kysymyksiin?" Tietenkin heille tuli kiista, minä vuonna nämä kappaleet oli julkaistu. Taikonautti aloitti:" Minä en ole varma, minä vuonna se lyijyinen ilmalaiva rakenteli tikapuita ylöspäin?? Muistaako kukaan?" Kaikki joutuivat toteamaan. Mitään ei tule mieleen. Sisunautti jatkoi:" Entäs se, kun Taavetti arpoi onko planeetallamme elämää ja Robert Zimmermann kolkutteli taivaan portteja??" Yhä vieläkään kukaan ei muistanut ja kosmonautti kysäisi:" Olikos se sama vuosi kun kuun pimeä puoli tuli julki?" Astronautti alkoi arpomaan, että minä vuonna se yksinkertaisesti punainen tipahti tähdistä suoraan syliin. Sisunautti kyllästyi jatkuvaan arvuutteluun ja haki saunakitaran. Ja niin sisunautti kajautti kitarallaan normaalin isänmaallisen laulun taivaasta ja tähdistä. Astronautti ei kestänyt epävireisen kitaran renkutusta ja pohti ääneen:" Milloinko se fab four julkaisi Yrjö Harrin pojan johdolla lurituksen auringon tulemisesta? " 

 

Koordinaatit ovat muotoa 60 45ABC ja 26 49DEF

A= x+3 B=Y C=y D=z E=q-2 F=å-1

 

 

 

Tarkasta ratkaisusi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

43 Logged Visits

Found it 39     Didn't find it 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.