Skip to content

#1 HP: Pismo Mystery Cache

Hidden : 11/02/2016
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


#1 HP: PismoSi čakal? Si čakal na svoje pismo, ko si dopolnil 11 let?

Na žalost smo odposlali zelo zmedeno sovo, ki te ni dosegla pravočasno. To je torej neke vrste opravičilo, ker smo šele sedaj izvedeli za ta pripetljaj. Preden pa se lahko bodoči učenec pridruži Bradavičarki, mora opraviti preizkus. Ker pa so vsi preizkusi že zaključeni, smo zate našli poseben izziv, s katerim se lahko dokažeš.

Reši problem in se nam pridruži na Bradavičarki.

Sova, ki ti je bila poslana, se je vrnila brez pisma. Po malo računanja, smo odkrili lokacijo, kjer ga je izgubila.

Jo znaš tudi ti?

Srečno,
A.D.

Svoj odgovor preverite s klikom na to povezavo.


Navodila za reševanje zaklada:

Pred vami je večstopenjski mystery zaklad. Prva stopnja se ne nahaja na koordinatah mystery zaklada! Da jo najdete, morate rešiti zgornjo nalogo. Koordinate stopenj so lahko ponekod manj natančne zaradi gozda, kar je všteto tudi v težavnost.

Prosimo, da sledite navodilom na terenu in vse vrnete tako kot ste našli. Vse, kar najdete v posamezni škatlici/stopnji je ključnega pomena za nadaljevanje vaše poti, zato vas prosimo, da iz škatlic ničesar ne odstranjujete, da se zaklad ohrani za prihodnje iskalce.


THE ENGLISH VERSION IS AVAILABLE VIA PDF


Alert: You are about to view a file that contains details needed to find this geocache. As the geocache owner, I ensure that this file is safe to view and download. It has not been checked by Geocaching HQ or by the reviewer. View or download this file at your own risk.Additional Hints (No hints available.)