Skip to Content

This cache has been archived.

feherlofia: Ahogy azt korábban jeleztem, a ládát archiválom. Ha mégis tervezed a javítását, a következő 30 napban jelezd felém, és újraaktiválom a leírást!

Köszönöm a megértésed!
fehérlófia
Geocaching Ellenőr

More
<

Elkerülendő #2

A cache by aladar123 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/24/2016
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

[HU]: Vannak dolgok és lények amiket érdemes elkerülni.
[EN]: There are things and creatures that you'd better avoid.

[HU]: A ládától pár méterre találtok egy gyümölcsfát. Már Ádám és Éva sem tudott ellenállni ennek a gyümölcsnek, jómagam is szeretem de nem ezt a fajtát. Emlékeztek ki is húzta csőbe Ádámot és Évát, na ha őt meglelitek akkor a ládát is.... A kígyó nyugdíba ment ... egy szárnyas cimborája örködik mostantól...
Nagyon fontos hogy ugyanoda tegyétek vissza ahonnan elvettétek, hanem értelmét veszti a nehézség, ha látod de nem tudod megszerezni vagy majd visszatenni akkor gyere vissza késöbb, ne logold annak árán hogy egy kicsit nehezebb ládát tönkreteszel.

[EN]: A few meters away from the cache you'll find a tree, a fruit tree. Adam and Eve could not resist eating this fruit, I also like this fruit but a different kind. Do you remember who tricked Adam and Eve? If you find him, you find the cache. So the snake retired, from now on a winged friends of her is protecting the cache...
It is really important that you put the cache back to its original place, otherwise it will loose the difficulty. If you cannot get it or cannot put it back to its place please leave it and come back when you are prepared. Please do not log with the cost of destroying a high difficulty cache.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.