Skip to Content

<

GHP 2 - Härkä

A cache by Zergei Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/28/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geohoroskooppipolku on 12-osainen traili Haukilahden ja Ilottulan välimaastossa. Polun kätköt on suunniteltu käytäviksi numerojärjestyksessä yhdellä kertaa, jolloin geokärryt kannattaa jättää Haukilahden kodalle, mutta yksitellenkin niitä saa napsia. Yhtä kyytiä vedettynä lenkille tulee mittaa noin kymmenen kilometriä terrainin ollessa suurimman osan matkaa 1½.Geokätköilijäin kohtalot ovat tähtiin kirjoitetut! Tämä kätkösarja paljastaa persooniemme salat. Geohoroskooppimerkkisi määräytyy rekisteröintipäivämäärän mukaan.

Härkä

21.4.-21.5.

Väri: valkoinen (kalenterissa)
Onnennumero: <T2
Motto: mutta vastahan tässä on tunti kulunut

Härkä ei turhia hötkyile, hän valikoi haettavan kätkön huolellisesti kiinnittäen erityistä huomiota paikan esteettisyyteen ja helppoon paikallepääsyyn - Härkä nimittäin yleensä tuo kätkölle koko sukunsa ja ystäväpiirinsä, jolloin maaston tulee sallia niin lastenrattaat kuin rollaattoritkin. Nollapisteelle päästyään häntä ei sitten haittaakaan vaikka kätköä saisi etsiä tuntitolkulla, kunhan ei tarvitse kontata tai kiivetä.

Kätköttäjänä taiteellinen Härkä askartelee kyllä hienon purkin, mutta ei jaksa eikä perhekiireiltään ehdi viedä sitä omaa kuistiaan pidemmälle. Härät ovat syy "front yard (private residence)" attribuutille.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

103 Logged Visits

Found it 89     Didn't find it 4     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 6     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.