Skip to Content

<

Kangenmiekka - Laavu

A cache by Suhina Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/26/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ota talteen vinkki kätköä Kangenmiekka - Bonus varten.


Kätkö sijaitsee Kangenmiekan kierroksen varrella. Puusto tekee tarkan navigoinnin haasteelliseksi, itse purkki on helpohko löytää.

Lähellä on Halkokanniston laavu, jossa sijaitsee puucee ja nuotiopaikka. Pitkospuut ovat huonokuntoiset, kulkekaa varoen niillä. Vuodenajasta riippuen polku voi olla melko märkäkin paikoittain. Joenkäyräntien kautta ei kovin lähelle laavua pääse autolla, koska tie on puomitettu.

Karttalinkki

TSTV Luonto Plus - Kangenmiekan kierroksella 29.12.2016 17:22. Kausi 2016 huipentuu nokipannukaffeihin Halkokanniston laavulla. Luonto Plus

Kangenmiekan kierros noin 8 km on Kuhankuonon retkeilyreitistön eteläisin osakokonaisuus. Maasto on täällä kuivaa harjumännikköä ja avokalliota. Kuivalla kangasmaalla ja metsäautoteillä kulkeminen on vaivatonta ja maisemat avaria. Paksujen harjusorapatjojen käyttökelpoisuus on huomattu myös rakentajien keskuudessa, ja etenkin länsireunalla reittiä onkin nähtävillä suuria sorakuoppia, joihin kulkija kuumana kesän päivänä voi pulahtaa uimaan. Reitin lounaiskulmassa on reitin luontevin lähtöpiste ja parkkipaikka, jota omalla autolla saapuvan kannattaa käyttää lähtöpisteenään.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.