Skip to Content

<

Klimaat Bosje

A cache by jofire Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/29/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 

Een klimaatbosje bestaat uit walnotenbomen en is herkenbaar aan de opvallende driehoekvorm waarin het bosje wordt aangeplant. Het is bedoeld als een symbool voor de grote compensatiebossen. Ze moeten prikkelen en nieuwsgierig maken, maar vooral tot nadenken stemmen en tot actie aanzetten. Het zijn opvallende nieuwe landschapselementen die iedereen oproepen om een bijdrage te leveren aan de oplossing van het klimaatprobleem. Zelf actie ondernemen kan al heel eenvoudig. Het is een kwestie van bewuste keuzes maken, zoals het vaker laten staan van de auto en het kopen van CO2-neutrale producten.

Walnotenbomen staan garant voor duurzame CO2 binding. Na eventuele kap blijft de CO2 gebonden omdat het hoogwaardige hout gebruikt wordt voor bijvoorbeeld een meubelstuk.
Het planten van klimaatbosjes is een initiatief van Landschapsbeheer Nederland en DE LANDSCHAPPEN, en maakt deel uit van de landelijke klimaatcampagne HIER.

Je hoeft de tuin niet in!!!!

Er is ruimte voor TB's.

Foto's worden op prijs gesteld. (geen spoilers)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

751 Logged Visits

Found it 737     Didn't find it 2     Write note 7     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 30 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.