Skip to Content

This cache has been archived.

Furcas: Wie weet tot een volgend Event...

More
<

Schrik niet! ~ Furcas' GIFF Event

A cache by Furcas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 04 November 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Het Schrik niet! ~ Furcas' schrikkeldag Event is bedoeld om elkaar (weer eens) te ontmoeten terwijl er onder het genot van een hapje en/ of een drankje in een gemoedelijke sfeer van geocachers onder elkaar over geocachen, in de ruimste zin des woords, gesproken kan worden voorafgaand aan de vertoning van de Geocaching International Film Festival (GIFF) 2016 films over geocaching van geocachers voor geocachers.
Sinds 2013 kunnen geocachers jaarlijks hun zelfgemaakte films inzenden voor deelname aan het Geocaching International Film Festival. Alle ingezonden films moesten dit jaar binnen zijn voor 1 augustus. Een panel van juryleden van Groundspeak zal hieruit een selectie maken en de 16 finalisten worden voor 1 september bekend gemaakt. Vanaf 3 tot en met 7 november worden deze films verspreid over de hele wereld vertoond op GIFF 2016 Events.

De films duren minimaal 1 en maxinaal 4 minuten, zijn familievriendelijk, gaan over geocachen en zijn ondertiteld wanneer er geen Engels wordt gesproken. De schatting vooraf is dat de films van de finalsiten samen ongeveer 1 uur duren. Om een indruk te krijgen van wat er vertoond gaat worden kunnen enkele geocaching films van de finalisten van 2013, 2014 en 2015 bekeken worden op de pagina ”Geocaching International Film Festival (GIFF) Finalisten”.
Sinds het wegvallen van de aan de Delfzijl e.o. Fietsrondes gekoppelde Events is het op dit gebied erg rustig geworden in en om Delfzijl. Om hier (weer) verandering in te brengen werden voor 2016 enkele Events voorbereid. Na het Schrik niet! ~ Furcas' schrikkeldag Event (GC69BH4) van 29 februari, Schrik niet! ~ Furcas' 1 april Event (GC6CC1R) van 1 april en Schrik niet! ~ Furcas' WWFM XIII Event van 4 juni is dit de volgende.Het Event zal op vrijdag 4 november plaatsvinden tussen 1900-2130 uur in Hotel Restaurant ”De Boegschroef” in de haven van Delfzijl. Dit deed eerder dienst als vertrek en aankomstpunt voor de deelnemers aan het Delfzijl e.o. 3 - Fietsevent 't Spoor kwijt (GC2PWXF) Event en een trio eerdere Schrik niet! ~ Furcas' Events. Er is gekozen voor een lokatie waar desgewenst voorafgaand aan het Event gegeten kan worden (de keuken sluit om 2100 uur). Deelname is gratis maar de versnaperingen zijn voor eigen rekening.


Laatste nieuws:

Op 10 september is de officiële bevestiging ontvangen dat het Schrik niet! ~ Furcas' GIFF Event (11/04/2016) is goedgekeurd door Groundspeak. Het staat dan ook vermeld op de ”GIFF 2016 Events (bookmark)lijst”, vooralsnog als enige Nederlandse samen met 124 buitenlandse GIFF Events.

Op 19 september zijn de 16 finalisten bekend gemaakt:
- 5 Lesser-Known Souvenirs (Skimbosh);
- A Cacher’s Worst Nightmare (gasgoose);
- A Life of a ‘Change’ (cth-ulhu & DidaAnastasi);
- Do you know GEOCACHING? (moramora1);
- Geocaching, Orchestrated (Stingrayabbray);
- Geo-Medics! (4 boys explore);
- It's not about the numbers (Lifechooser);
- No Hints (DFurt);
- NYC Caching: Muggle Madness! (LinedUpLikeLemmings);
- Spitting the Dummy (Seemyshell);
- That’s Not Trash (DNF Hound);
- The DNF Squad (TheWanglers);
- The FTF-Hunter (treasurehuntergd);
- Traditional’s Experiences (NaxoMenX);
- Trinket or Treasure? (cache4kings);
- When I Geocache (MohnschnitteFortunen).

Op 10 oktober werd duidelijk dat Schrik niet! ~ Furcas' GIFF Event slechts één van in totaal zes Nederlandse GIFF Events zal zijn. De anderen vinden plaats in of bij Amersfoort, Dronten, Hoorn, Leiderdorp en Roosendaal. Daarnaast is het, met uitzondering van het GIFF Event in Lingen (D), de enige binnen een straal van 120 km.

Op 20 oktober is de GIFF teaser vrijgegeven. Zoals de titel al aangeeft zitten er (zeer) korte clips uit de films van de 16 finalisten in.

Op 30 oktober zijn alle 16 films gearriveerd. Ruim op tijd voor Schrik niet! ~ Furcas' GIFF Event vrijdagavond.

Op 4 novemberheeft het Schrik niet! ~ Furcas' GIFF Event plaatsgevonden. Er hebben 36 geocachers/ geocache teams een stem uitgebracht:
1 blanco stem;
1 stem voor Geo-Medics! (4 boys explore);
1 stem voor NYC Caching: Muggle Madness! (LinedUpLikeLemmings);
1 stem voor Spitting the Dummy (Seemyshell);
4 stemmen voor A Cacher’s Worst Nightmare (gasgoose);
4 stemmen voor When I Geocache (MohnschnitteFortunen);
24 stemmen voor The FTF-Hunter (treasurehuntergd).

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

83 Logged Visits

Write note 8     Archive 1     Will Attend 36     Attended 33     Publish Listing 1     Announcement 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 13 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.