Skip to Content

<

GHP 3 - Vaaka

A cache by Zergei Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/30/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geohoroskooppipolku on 12-osainen traili Haukilahden ja Ilottulan välimaastossa. Polun kätköt on suunniteltu käytäviksi numerojärjestyksessä yhdellä kertaa, jolloin geokärryt kannattaa jättää Haukilahden kodalle, mutta yksitellenkin niitä saa napsia. Yhtä kyytiä vedettynä lenkille tulee mittaa noin kymmenen kilometriä terrainin ollessa suurimman osan matkaa 1½.Geokätköilijäin kohtalot ovat tähtiin kirjoitetut! Tämä kätkösarja paljastaa persooniemme salat. Geohoroskooppimerkkisi määräytyy rekisteröintipäivämäärän mukaan.


Vaaka

Ajanjakso: 23.9.-22.10.

Väri: vaakaraita
Onnennumero: sinun puhelinnumerosi
Motto: hädässä ystävä tutaan [käännös selkokielelle: voisitko tulla pitelemään kädestä kun menen puuceehen, siellä voi olla hämähäkkejä]

Mikään ei ole Vaa'alle niin tärkeää kuin ihmisten seura. Siksi hän pyrkii aina keräämään ympärilleen kätköilypossen, yksin hän ei uskaltaisikaan metsään kun siellä on oravia ja muita petoja. Tasapainoisena (fyysisesti) ihmisenä Vaaka on kuitenkin hyvä apuri kalliokätköillä - valitettavasti joudut kuitenkin seuraamaan häntä sinne kuolemanpudotuksen reunalle asti, sillä hän ei suostu poistumaan metriä kauemmas muusta porukasta.

Vaaka ei ole kiinnostunut pakasterasioiden piilottamisesta, mutta eventit ovat hänen ominta lajiaan. Vaaka pitää miittejä taajaan, mutta niissä käy vain vasta-alkajia tai ulkopaikkakuntalaisia kätköilijöitä jotka eivät ole vielä kuulleet järjestäjän patologisesta sosiaalisesta riippuvuudesta. Poliisin Karhu-ryhmän vakiotehtäviin kuuluu Vaa'an miittivangeiksi joutuneiden kätköilijöiden vapauttaminen.


Vaaka on horoskooppimerkeistä läheisriippuvaisin. Siksi tämän wherigo-kätkön suorittaminen on merkittävästi helpompaa suoritettuna useamman henkilön voimin.

Tehtävä on suoritettavissa yksinkin, mutta tällöin aikaa kulunee jonkin verran enemmän. Arvioisin kymmenkunta minuuttia riittävän, mutta tarvittaessa pelin voi tallentaa ja jatkaa myöhemmin.

Tehtävänä on ratkaista satunnainen nelilukuinen koodi, joka löytyy keskusalueelta. Koodin värisymboleja vastaavat numerot löytyvät neljältä symbolipisteeltä - värisymbolit vaihtuvat parin minuutin välein.

Haetut värisymbolien numeroarvot tallentuvat inventaarioon, mutta tehtävään vastatessasi et pysty tarkistamaan inventaariota. Muistiinpanovälineet ovat siis avuksi etenkin yksin ratkoessa.

Jos vastaat väärin, joudut odottamaan 30 sekuntia seuraavaan vastausvuoroon.

Onnea tehtävään!

Lataa Wherigo-kasettisi täältä!

Huom. jos haluat suorituksen jälkeen 'unlockata' kasetin Wherigo.com:issa, niin muista että completion code on pelaajakohtainen

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

35 Logged Visits

Found it 32     Didn't find it 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.