Skip to Content

<

GHP 10 - Jousimies

A cache by Zergei Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/30/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geohoroskooppipolku on 12-osainen traili Haukilahden ja Ilottulan välimaastossa. Polun kätköt on suunniteltu käytäviksi numerojärjestyksessä yhdellä kertaa, jolloin geokärryt kannattaa jättää Haukilahden kodalle, mutta yksitellenkin niitä saa napsia. Yhtä kyytiä vedettynä lenkille tulee mittaa noin kymmenen kilometriä terrainin ollessa suurimman osan matkaa 1½.Geokätköilijäin kohtalot ovat tähtiin kirjoitetut! Tämä kätkösarja paljastaa persooniemme salat. Geohoroskooppimerkkisi määräytyy rekisteröintipäivämäärän mukaan.


Jousimies

Ajanjakso: 23.11.-21.12.

Väri: leima passissa
Onnennumero: >3 = <3
Motto: määrällä on ihan oma laatunsa

Jousimiestä innokkaampaa kätköilijää on vaikea keksiä - uuden kätkön kartalla havaittuaan hän alkaa oitis pakata reppua vaikka kyse olisi puolankielisestä D5 T5 mysteeristä Itämeren ulkoluodolla. Jousimies nauttiikin pitkistä kätköilyreissuista ja ulkomailla kätköilemisestä, minkä takia hänen lapsensa ovat jo unohtaneet hänen ulkonäkönsä ja itkevät hänen käydessään kotona vaatteita vaihtamassa. Epämääräisen habituksensa ja alituisten selittämättömien ulkomaanreissujensa takia Jousimies on jo tottunut siihen, että tullimiehet tsekkaavat säännöllisesti onko hänellä omia 'kätköjään'.

Kätköjä tehdessään Jousimies ei malta viedä maastoon yhtä purkkia vaan siellä menee sitten useampi päivä traileja ja multeja viljellessä ennen kuin pelastuspartion koirat vainuavat hänet. Optimistisesti hän kuitenkin ilmoittaa kätkösarjan kuvauksessa että kokonaisuus on haettavissa alle tunnissa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • ötziEnsimmäinen jousimies.

35 Logged Visits

Found it 31     Didn't find it 3     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.