Skip to Content

<

Maisemakonttori

A cache by superpaita Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/01/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö johon idea syntyi loman jälkeisenä ensimmäisenä työpäivänä pitäessäni kädessäni erästä töissä tärkeää esinettä.

Nimi on sinänsä harhaanjohtava että mitään kovin kummoisia maisemia et kätköpaikalta löydä... mutta kun lähdet tutustumaan ylös harjulle niin siellä on maisemakin kohdillaan. Konttoristi toivoo että konttorin tarvikkeet pidetään kunnossa, jos purat tarvikkeita niin kokoathan ne myös uudestaan. Osa tarvikkeista lähtenyt näköjään jonkun matkaankin.

Toimistotyöntekijä, työn raskaan raataja on perustanut maisemakonttorin Nummenharjun asuinalueen laitamille. Hän vain onnistui hävittämään oman muistivihkosensa johonkin, tehtäväsi on etsiä tämä paperinpala ja kuitata käyntisi. Nummenharju sijaitsee kilometrin päässä Hyrylästä pohjoiseen. Nummenharjua rakennettiin 1990-luvun loppupuolella entiselle soranottopaikalle ja siellä pidettiin auntomessut vuonna 2000. Nummenharjussa on hyvät ja hienot ulkoilu- ja lenkkeilymaastot joihin suosittelen kätkön hakemisen yhteydessä tutustumaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

372 Logged Visits

Found it 344     Didn't find it 12     Write note 10     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.