Skip to content

<

GG5 - LL01 - Langsheen Letterhoutem

A cache by Gentsche Geokasjing Sosseteit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/01/2016
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Opgelet! Op bovenstaande coördinaat moet je niet gaan zoeken, want op deze plaats bevindt zich niets dat met geocaching te maken heeft. Lees onderstaand listing aandachtig om te weten te komen waar de cache effectief verstopt zit. Veel succes!


Langsheen Letterhoutem

Over deze reeks

Deze wandeling van 11,5 km leidt je langsheen de trage en landelijke wegen rondom Letterhoutem. Het grootste gedeelte van deze toer is perfect met de fiets te doen, bij sommige stukken van het parcours kan je zijn dat je met de fiets aan de hand moet gaan. Tevens is er één stuk dat nogal modderig kan zijn. Maar dit zou je niet mogen afschrikken. Parking vind je op N50°55.520 en E003°52.230. En dit is tevens de ideale locatie om je tocht aan te vatten. Je start best bij nummer één en kan alle caches in volgorde via één parcours aandoen.

De caches zijn allemaal mystery’s waarbij je uit de opgave steevast 2 reeksen van 4 cijfers zal kunnen ontcijferen. Stel deze reeksen gelijk aan NOORD= ABCD en OOST= EFGH en zo bekom je de werkelijke bergplaats op : N 50°5A.BCD en E 003°5E.FGH

Hou je codeboek bij de hand en vergeet niet om te genieten van het soms heel prachtige landschap! Nog één tip: "Doe ze in volgorde!"

Over deze cache

Opgave #1 ABCD=EFAD EFGH=BADI

 

Veel plezier en succes,
Met Gentsche GeoGroeten,

De Gentsche Geokasjing Sosseteit

 

 

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.