Skip to content

This cache has been archived.

TheDeerHunters: Het is alweer een tijdje geleden dat we dit eventje hadden en het wordt tijd om deze in het archief te doen.
Hierbij willen we natuurlijk nog wel de aanwezigen bedanken voor het bezoeken van ons eerste event en het helpen opruimen van een stukje Burgum.
We proberen nog een aantal foto´s toe te voegen als herinnering.
Groetjes van TheDeerHunters

More
<

CITO Burgum 25-09-2016

A cache by TheDeerHunters Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 25 September 2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

-

CITO Burgum 25-09-2016Tussen 17-25 september 2016 kunt u een souvenir van Groundspeak verdienen voor uw profiel door een CITO-event bij te wonen. Nadat u het event heeft bezocht logt u in op deze geocachepagina en logt als "attended". Dan ontvangt u automatisch het souvenir.

Een CITO-event is een event waar geocachers samen zwerfvuil opruimen. Dit kan in de natuur zijn, maar ook bijvoorbeeld gewoon bij u in de straat.

Wij, TheDeerHunters, hebben het centrum van Burgum uitgekozen. Burgum is het grootste dorp van de gemeente Tytsjerksteradiel en heeft een leuk centrum, waar u tegenwoordig op elke dag in uw levensbehoeften kunt voorzien.

We verzamelen tussen 13.00 uur en 13.30 op bovenstaand coördinaat, waar een grote parkeerplaats is. Dan worden de groepjes verdeeld en kunnen we beginnen met een uurtje opruimen. Om ca 14.30 uur verzamelen we weer. Dan kunnen de gevulde zakken van u in de auto geladen worden. Nog even napraten en dan sluiten we om 15.00 uur af.

Mocht u deel willen nemen aan dit event dan kunt u een "will attend" loggen.

Graag zelf een afvalgrijper en tuinhandschoenen meenemen. Wij zorgen voor de afvalzakken en de afvoer van het zwerfvuil. We proberen of we bij de gemeente grijpers kunnen lenen, maar dat moeten we nog even afwachten.

Bij ons is ook nog een leuke banner te verdienen. (gemaakt door Frans Kloosterman)

 photo oie_dShcI3d1Iy9O_zps6s5deopt.jpg

En we komen natuurlijk met een paar caches.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.