Skip to content

Malo drugačen CITO na Medenski cesti Cache In Trash Out Event

This cache has been archived.

SLO Geocaching Klub: Pospravimo dogodek v arhiv. Ostaja pa seveda video, ki si ga lahko ogledate na YouTube kanalu SGK ali v poročilu o dogodkih CITO tedna na klubski spletni strani.

More
Hidden : Wednesday, 21 September 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


V tednu, ko lahko pridobimo CITO spominek, se bomo srečali na več dogodkih, ki bodo usmerjeni v ohranjanje naravnega in izboljševanje urbanega okolja. Tokrat bomo, glede na izkušnjo na podobnem dogodku v Stanežičah, znova združili geolovsko srečanje in družbenokoristno delo na malo drugačen način: na pobudo Mestne občine Ljubljana in v sodelovanju z njo bomo uredili otroško igrišče na Medenski cesti v Vižmarjah.

Akcija bo vključevala pobiranje smeti v okolici igrišča, urejanje travne površine, popravilo in barvanje igral in morebitna druga opravila, za katera se bomo dogovorili z enoto vzdrževanja zelenih površin Mestne občine. Z delom bomo pričeli v sredo, 21. septembra 2016, ob 16. uri in bomo na lokaciji ostali, dokler ne bo zaključeno (oziroma do mraka). Kdor lahko, naj pride ob tej uri, ker pa je delovni dan, vas prosimo, da se pridružite takoj, ko utegnete, oziroma vsaj do 17. ure.

Slovenian Geocaching Club is cordially inviting you to a slightly different CITO event, organised in cooperation with the City of Ljubljana. We will meet on the published coordinates from 16.00 and perform some maintenance works of the children's playground on Medenska cesta in Vižmarje district of Ljubljana. This will include repair and repainting of the play structures and benches, trimming the lawn, collecting the litter on and around the playground,... We will stay on location until the work is done or until twilight (whichever comes first). Afterparty will follow at a location, agreed at the event.

Pridite dobre volje in v oblačilih, za katera vam ne bo žal, če se umažejo. Orodje in druge potrebščine bo priskrbela Snaga, DE Zelene površine, lahko pa prinesete s sabo kaj, za kar se vam zdi, da bi potrebovali. Od viška ne boli glava. Po zaključku dela pa bomo nadaljevali druženje na primerni lokaciji v bližini. Če se nam bo ljubilo.

 

Additional Hints (No hints available.)