Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
<

GIFF 2016 KOTKA

A cache by Tassuset, kutale Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 05 November 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

3.-7.11.2016 vietetään maailmanlaajuinen GIFF (Geocaching International Film Festival) elokuvatapahtuma

HUOM! Ennakkotiedoista poiketen filmeissä on suomenkielinen tekstitys

Ennen filmiä on mahdollisuus ostaa kuppi kahvia ja keksi, hinta 1,50€. Tuotto menee lyhentämättömänä eläinsuojeluyhdistykselle joululahjaksi

Tilaisuudessa arvotaan kaksi GIFF-kolikkoa


GIFF eli Geocaching International Film Festival on kansainvälinen geokätköilylyhytelokuvatapahtuma. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa ja katselumiittejä on viikon aikana ympäri maailmaa. Kokoonnumme katsomaan 16 finalistivideota. Filmimateriaali on lapsille sopivaa, mutta se sisältää vieraskielistä puhetta. Filmeissä on suomenkielinen tekstitys.

Kokoonnumme miittiin 5.11.2016 klo 13.00, jolloin kaikki muutkin kuin etukäteen ilmoittautuneet voivat käydä loggaamassa miittikirjan. Klo 14.00 alkaa filmin katselu. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 15.30.

Tähän tilaisuuteen on ilmoittauduttava etukäteen ja varattava paikat, sillä tilaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Ilmoittautuessasi ilmoita myös osallistujien määrä nimimerkin takaa. Katselutilaisuus on maksullinen ja maksun määrä riippuu osallistujien määrästä (esim. 50 henkilöä, hinta 2 euroa/hlö). Maksulla katetaan paikasta perittävä vuokra. Auditoriossa on 106 istumapaikkaa ja se on ylin sallittu henkilöluku tilassa.

Paikka on Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston Katariinan kampuksen auditorio, Lehmustie 4, Kotka. Kulku sisäpihan kautta, ei kadun puolelta. Pysäköintitilaa löytyy oppilaitoksen pysäköintialueilta.

Miittiin osallistuneet saavat virtuaalisen GIFF-matkamuiston (Souvenir).

Täältä voi katsoa aiempien vuosien finalisteja.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

119 Logged Visits

Write note 11     Archive 1     Will Attend 52     Attended 50     Publish Listing 1     Announcement 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.