Skip to Content

This cache has been archived.

lassipit: tehdään joskus uusi kätkö, ei tätä jaksa huoltaa

More
<

Oulun kaupunginosat - 86. Korvensuora

A cache by lassipit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 9/17/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö toimii muistokätkönä Korvensuoran koululle jonka toiminta loppui 22. joulukuuta 2016. Toiminta jatkuu uudessa Talvikankaan koulussa tammikuussa 2017.
This cache works as a memorial cache to the Korvensuora School. New school is located in Talvikangas.

[FIN] Kätköstä: Laita kätkö tarkasti sinne mistä sen löysit. Jos on lapsi mukana voi myös viereisessä leikkipuistossa käydä joka on uusittu vasta.
[ENG] About cache: Put the cache exactly where it was. If you have children with you, you can go with them to the playground near the cache.

Kuva koulusta / Photo of the school

[FIN] Paikasta : Kätkö sijaitsee Korvensuoran suuralueella, Kourvensuoralla, Huonesuolla. Korvensuoran koulu on saatu käyttöön 17.8.1957. Koulu poistettiin käytöstä 22.12.2016 sisäilmaongelmien takia. Uudessa Talvikankaan Koulussa on peräti yli 700 oppilasta, mukaan lukien monitoimitalon, uuden ala- ja ylä-koulun. Koulussa on opetusta 2-6 luokan välillä mikä on tavallisesta poikkeavaa. Ensimmäinen luokka opiskelee Talvikankaan koulussa. Korvensuora sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Korvensuoran asukasluku on noin 2 000. Korvensuora on vanha kaupunginosa, joka koostuu vanhoista rintamamiestaloista, uudemmista omakotitaloista, rivitaloista ja luhtitaloista.

*******************************************************
Kuka tahansa kätkön löytäjä, joka ensimmäisenä ehtii ilmoittautua, saa tehdä seuraavan kätkön tähän sarjaan. Seuraavan kätkön toivotaan tehtävän muutaman viikon kuluessa valitsemastaan vapaana olevasta kaupunginosasta, jossa myös kätkön tulee sijaita. Omakohtainen kokemus ko. kaupunginosasta on plussaa. Tämä antaa mahdollisuuden suunnitella kätköjä jo etukäteen. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Nimeä uusi kätkö samalla periaatteella kuin tämä löytämäsi, niin sarjaan jo tehdyt kätköt on helppo löytää hakutoiminnolla. Myös meirami pitää listaa tehdyistä kätköistä.

Mikäli tämän kätkön FTF-löytäjä käyttää itse mahdollisuuden seuraavan kaupunkiosakätkön tekoon, niin on toivottavaa, että ilmoittaa siitä selvästi. Muutoin joku seuraavista löytäjistä voi ilmoittautua vastaavasti seuraavan tekijäksi ja sarja jatkuu. Sarjan tarkoituksena on saada uusia laadukkaita kätköjä eri kaupunginosiin, myös niihin joissa niitä ei ole tai on niukasti. Tavoitteena on myös innostaa uusia kätköilijöitä tekemään kätköjä.

Kopioi tämä tähtien välinen osuus tekstistä seuraavan kätkön kuvaukseen, jotta kätkösarja jatkuisi.

Luettelo kaupunginosista


******************************************************** Flag Counter

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • Kuva KoulustaKuva Korvensuoran koulusta. Kuva on otettu pommisuojan/mäen päältä.

219 Logged Visits

Found it 185     Didn't find it 10     Write note 5     Archive 1     Temporarily Disable Listing 4     Enable Listing 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 4     Update Coordinates 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.