Skip to Content

<

Chaos theorie

A cache by Dormas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/18/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Op bovenstaande coördinaten is de cache niet te vinden.

CHAOS THEORIE

Chaos theorie is de leer die zoekt naar de logica en systemen in een schijnbaar volledig chaotische wereld. Zelfs de grootste wanorde in het universum is gebonden aan regels. Zodoende is het enkel nodig om deze wetmatigheden van wanorde vast te leggen en te onderzoeken. Conclusie: chaos theorie is de theorie die naar wetmatigheden zoekt in een schijnbaar onwetmatig of chaotisch systeem.

Hoe drukker het verkeer, des te groter de kans op chaos. Voor betere doorstroming gelden de wetten van de chaos theorie. De plek waar de cache ligt is op basis van deze theorie ingericht.

Op dit plein ontmoeten verschillende functies elkaar. Naast de functie van ‘doorgaande weg’, mag op het plein geparkeerd worden. Het gaat hierbij zowel om ruimte voor de Tút-en-derút voorziening als om parkeerplaatsen die gedurende langere tijd gebruikt mogen worden. Daarnaast maakt langzaam verkeer (voetgangers en fietsers) gebruik van het plein. Door de vele functies die samenkomen op het plein, is het plein bij uitstek geschikt om ingericht te worden volgens het shared space/ chaos principe. Automobilisten worden zo gedwongen om hun snelheid laag te houden. Op die manier zal een veilige omgeving ontstaan.

 

X wordt vaak gebruikt als onbekende factor.  Hoe breng je orde in onderstaande letter chaos?

letter chaos

Vul uw oplossing in de checker in om de cache te vinden.
Succes en veel plezier.


U kan uw oplossing valideren met certitude.


Voor diegene die de cache hebben gevonden is deze banner beschikbaar.

chaos theorie

gebruik deze code/use this code.


<a href="https://www.geocaching.com/geocache/GC6T653_chaos-theorie?guid=335bf401-6871-4885-ba91-36c89d935604" target="_blank"><img src="http://img.geocaching.com/cache/large/830c4ee6-1fdb-4c3f-b300-7de96ac266eb.jpg" alt="chaos theorie" title="chaos theorie" width="200"></a>

Flag Counter

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.