Skip to Content

<

Kuuletko kutsuni?

A cache by Rippepe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/03/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö, joka ei pyrikään esittämään vaikeasti tavoiteltavaa. Kätkön saavuttaaksesi et tarvitse apuvälineitä.

Kätkö sisältää lokivihkon ja kynän. Oma kynä on kuitenkin viisaalla kätköilijällä aina mukana.

Kätkössä ei ole tilaa reissaajille.


Kuuletko kutsuni?

Kutsun Sinut reippailemaan Suomutunturin maisemiin. Kun löydät minut, olet jo kulkenut hyvän matkaa yhtä Suomun alueen ulkoilureiteistä. Nyt Sinulla on edessäsi valinnan paikka: jatkatko eteenpäin vai käännytkö jo takaisin. Mikäli päätät jatkaa, on tehtävä lisää päätöksiä. Patkointia on mahdollista jatkaa Suomun päälle ja laskeutua sitten toista rinnettä alas, jolloin saavut hotellialueelle, jossa aiemmin sijaitsi maineikas kotaravintola. Kota paloi syksyllä 2015 korjaustöiden yhteydessä.

Mikäli tunturiin kapuaminen ei Sinua miellytä, voit jatkaa joko jalan tai talvisin hiihtäen Nurkkalammen laavulle, paikkaan missä retkeilijä voi hetken levähtää ja vaikkapa paistaa  makkaraa.

Patikointia/hiihtämistä on mahdollista jatkaa vielä pitempäänkin. Tarkempia tietoja löytyy netistä vaikkapa hakusanalla 'Suomun ulkoilureitit'

 

Pysäköinti kesäisin/sulan maan aikana:

Mikäli autosi on korkeapohjainen ja neliveto, pääset lumettomana aikana waypointille saakka.

Annetuista koordinaateista lähtee tästä eteenpäin valaistun ladun pohja (talvisin luonnollisesti latu), jota kulkien kätköilijä voi saavuttaa kätkön ja halutessaan voi jatkaa vaikkapa Nurkkalammen laavulle.

Muussa tapauksessa ja/tai kaivatessasi pientä jaloittelua, jätä kulkupelisi Itäsuomun rinteiden alapäähän ja reippaile pulssia mukavasti

nostattavaa rinnettä ylös, kesällä jalkaisin tai pyöräillen, talvisin suksilla tai lumikenkäillen. Mikäli latu on paikalle vedetty, ei sitä pitkin ole sopivaa mennä lumikenkäilemään.

Pysäköinti talvisin:

Auton voi jättää joko Suomun hotellialueelle, josta latu lähtee tai sitten Itäsuomun rinteiden juurelle, josta ladunpää on pienellä etsimisellä myös mahdollista löytää.

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

43 Logged Visits

Found it 41     Didn't find it 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.