Skip to Content

This cache has been archived.

OnTi_: Bedankt iedereen!

More
<

Goodbye 2016!

A cache by OnTi_ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 31 December 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Goodbye 2016!
Zaterdag 31 december 2016 om 12:00 – 13:30 uur

Vandaag is de laatste dag van het jaar. Een mooi moment om achteruit te blikken, wat zijn de bijzondere caches die je dit jaar gedaan hebt? Of wat heb je dit jaar voor het eerst gedaan? Geklommen, speciaal icoontje, bijzondere challenge? Kortom ... genoeg stof om over te praten tijdens dit event.

Om het event niet te groot te laten worden is er een maximum van 40 personen. Vermeld dus bij je aanmelding met hoeveel personen je komt.
Omdat ik geen geld voor dit event willen vragen, verzoek ik een ieder zijn of haar eigen eten en/of drinken mee te nemen (en eventueel kleed voor op de grond). Er wordt uitgegaan dat je zo min als mogelijk afval veroorzaakt (bij voorkeur zelf terugnemen), vuilniszakken zijn aanwezig op het event.

Tijdens het event komen geen nieuwe caches online, de omgeving vol ligt met hoogwaardige caches. Indien je niet wilt cachen, kun je in dit gebied heerlijk wandelen. Hondenbezitters Een groot deel van het natuurgebied is het verplicht om een hond aangelijnd te hebben. Op de locatie zelf hoeft de hond niet aangelijnd te zijn.

Travelbugs/Geoketry
Het uitwisselen van TB/GK is mogelijk op het event. Hier zal ruimte voor gecreëerd worden.

Het achterlaten van grote TB's komt steeds vaker voor. Voor dit event geldt dat het meenemen van grote TB's mogelijk is, maar je bent hierzelf verantwoordelijk voor. Ik heb zelf geen ruimte en mogelijkheden voor grote TB's, dus je dient er zelf voor te zorgen dat deze TB door anderen mee worden genomen.

Logboek
Alhoewel het niet verplicht is om tijdens een event een logboek te tekenen, zal er wel een logboek aanwezig zijn. Met meenemen van pen en/of stift is niet nodig. Het logboek kan niet gestempeld worden.

Nieuwe gezichten .....
Op dit event zul je nieuwe gezichten zien, waarbij je geen idee hebt wie deze persoon is. Om niet iedereen te hoeven vragen naar hun cache-naam is het misschien praktisch als een ieder een cache-naamkaartje draagt. Voor mij is het bijna onmogelijk om dit voor een ieder te maken, dus hier het verzoek of iedereen zijn/haar eigen cache-naamkaartje wil maken.

Banner
Na het bezoeken van het event, kun je onderstaande banner op je profiel plaatsen:

Bannercode:

<a href="https://coord.info/GC6VQ5J"target="_blank"><img alt="" src="https://img.geocaching.com/cache/large/8d1e7a1e-cb0f-4d50-a64d-8622976bd1a4.png" style="width: 498px; height: 292px;" border="1" /></a>

Voor het houden van dit event is toestemming verleend door Natuurmonumenten.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.