Skip to Content

<

Yläinen Liesjärvi, laavu

A cache by mackoivu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/20/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Nyt mun päässä ei raksuta- projetin ryhmäläiset pitivät Yläisen Liesjärven rannalla luontopäivän, jonka aikana puhuttiin myös geokätköilystä. Tein heille kolme tavanomaista kätköä laavun läheisyyteen.  Eräs oli petputkilo kuusessa, kun taas toinen linnunpönttö rantapuussa. Yksi näistä kätköistä, laavussa oleva, jäi näköjään elämään oikeasti.

Yläinen Liesjärvi on mahtavan kirkasvetinen pieni järvi Himoksen takamailla. Järvellä on suurimmillaan syvyyttä n.20 metriä ja näkyvyys yltää aina 10 metriin asti. Ei siis ihme, että paikka on sukeltajien tiedossa ja merkittynä kohteena.

Järven rannassa on maapohjainen laavu, jossa kiertävät leveät penkit. Lisäksi löytyy perinteinen nuotiopaikka ja puu-cee.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.