Skip to content

<

Theo trekt er op uit

A cache by tvuylsteke Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/21/2016
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 
Het voorbije jaar zijn wij af en toe schatten gaan zoeken. Tijdens die tochten hebben we een voorliefde ontwikkeld voor caches die ofwel listig verstopt zijn ofwel nog wat denkwerk vereisen voor je kan loggen. Deze is er één van het laatste type.
 
Theo is van plan om op vakantie te gaan, kom jij hem uitwuiven?
 
Deze cache is terug te vinden in het bos "De Slingerij". Het plaatsen is gebeurd met toestemming van de mensen van het Agentschap Bos & Natuur, waarvoor dank! Parkeren kan op de aangegeven coördinaten, de cache is na een korte wandeling gemakkelijk te bereiken. Gelieve de wandelpaden te volgen en de natuur te respecteren. De cache zelf is binnen de 3 meter van het pad terug te vinden.
 
De cache is groot genoeg voor het bewaren van een aantal trackables. Aangezien de cache op slot zit, zouden ze relatief muggle veilig moeten zitten. Een cache maken zoals deze vergt wel wat tijd. Behandel deze alstublieft met respect. Stuur gerust een berichtje als het niet lukt om hem open te krijgen. Je kan me bereiken via geocaching.com of op 0032 (0) 473 544 195. Voor het loggen van deze cache zijn er buiten een balpen geen hulpmiddelen nodig. Gebruik AUB geen tools want daarop is de cache niet voorzien en dan gaan er zeker onderdelen stuk. Brute kracht is voor geen enkele van de stappen nodig. Ter info, onze dochter is 4 en die kan hem zelf open doen. Weliswaar met wat voorkennis.
 
Voorlopig heeft deze cache geen hint. Het vinden zou sowieso geen probleem mogen zijn, het open doen is misschien een ander verhaal. Als blijkt dat er teveel mensen problemen hebben komt er misschien alsnog een hint. Onze ervaring leert ons dat het *yes hij is open* -moment vele malen leuker is wanneer je zelf moet nadenken.
 
Wanneer je deze cache succesvol gelogd hebt kan je de banner plaatsen met deze HTML-code:
<a href="http://coord.info/GC6VYAG"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/b814b30c-6b0d-4a91-9573-61f6cf27830c.jpg" /></a>

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.