Skip to Content

<

Rytkyn isolaavu

Hidden : 11/02/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Rytkyn laavu/keittokatos

Käytiin kerran kätköilyporukalla katsomassa vieläkö ko. paikassa on makkaranpaistopaikka olemassa. Olihan se. Makkaraa paistellessa huomasimme ettei paikalla ole kätköä. No ei muuta kun kysymään lupaa vastuuhenkilöltä ja kun lupa myöntyi paikalla on nyt kätkö. Lupa irtosi tosin sillä ehdolla että paikat pysyvät siistinä. Paikalta löytyy polttopuita vähän vaihtelevasti, mutta niitäkin saa käyttää paikanpäällä. Älä vie mukanasi!!! Tie menee (ainakin kesällä) perille asti, mutta on suositeltavaa noudattaa liikennesääntöjä ja jättää auto vähän matkan päähän tien varteen.

Itse kätkö on sellaisessa paikassa että jos paikalla on muita käyttäjiä niin katköllä käyminen huomaamatta on mahdotonta. Ilmeisesti paikalla järjestetään toisinaan myös läheisen leirikeskuksen ohjattua toimintaa joten jätäthän kätköllä käymisen silloin toiseen kertaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

84 Logged Visits

Found it 79     Didn't find it 3     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.