Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

teamHumppatiralla: kätköilijäporukalla on lokimerkinnän mukaan ollut vaikeuksia palauttaa kätkö oikeaan kuosiinsa, huoltokäynnille siis!

More
<

Sen pituinen se.

A cache by teamHumppatiralla Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/9/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Sulevi-ankan ohjeet häntä tervehtimään tuleville kätköilijöille: "Ethän irrota minua puusta tai muitakaan osia paikoiltaan, loggaaminen onnistuu muutenkin. Kiivetäkään ei tarvitse, vaan löydät maankamaralla toimimisen mahdollistavan apuvälineen lähimaastosta." ja HOX: EI KULKIJOITA, kiitos, ne saattaisivat koonsa puolesta mahtua mutta rasittavat systeemiä painollaan.

Olipa kerran ankka, jonka nimi oli Sulevi. Sulevi asui ja polskutteli iloisesti Hietasaaren ja Toppilansaaren toisistaan erottavassa Mustasalmessa, ikivanhojen suurten kuusipuiden katveessa. Sulevilla oli ystävänään saukko, jolla oli ystävänään sinisorsa, joka oli puolestaan hyvää pataa paikallisten palstaviljelijöiden kanssa.

Sulevi ystävineen sai elää elämäänsä luonnon helmassa pitkään vailla huolen häivää, kunnes eräänä päivänä saukko tuli hänen luokseen erittäin hätääntyneenä. Saukko oli kuullut ystävältään sinisorsalta, joka oli kuullut ystäviltään palstaviljelijöiltä, että Mustasalmen varrelle on päätetty rakentaa huvipuisto parkkialueineen, lipunmyyntikojuineen, aitoineen ja hattarakioskeineen. Sekä eläimet että palstaviljelijät olivat kauhuissaan. Palstaviljelijät kertoivat myös retkeilijöiden, melojien, lenkkeilijöiden ja muiden Hietasaaren luonnosta virkistäytyjien olevan tyrmistyneitä.

Herkkänä ankkana Sulevi oli suunniltaan ja päätti saman tien etsiä itselleen uuden kodin. Hän ei kestäisi nähdä kaivureiden ja nostureiden ilmaantuvan kotisalmensa rannoille. Syntyperäisenä hietasaarelaisena Sulevi ei kuitenkaan hennonnut jättää kotisaartaan kokonaan, vaan etsi uuden kodin korkean männyn suojista. Sulevista tuli onnellinen mäntypesijä ja hän ystävystyi myös paikallisten oravien kanssa. Oravat kertoivat, että heidän serkkunsa Puolivälinkankaalta on tehnyt hyvin samantyyppisiä ratkaisuja elämässään kuin Sulevi, ja arvelivat, että heistä voisi olla tukea toisilleen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

273 Logged Visits

Found it 263     Didn't find it 1     Write note 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.