Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Geolovsko srečanje na Vranskem

A cache by SLO Geocaching Klub Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 03 February 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Smisel geolova je vsekakor tudi druženje - da se srečamo, poklepetamo, izmenjamo izkušnje in nasvete s tistimi, ki se s tem hobijem šele spoznavajo. Zato Slovenski GeoCaching Klub nadaljuje z organizacijo dogodkov in kot vedno ste dobrodošli prav vsi, ki vas geolov zanima in privlači, oziroma vam postaja ali je celo že postal hobi, zabava, smisel življenja.

Vransko

Vransko


Seveda bo prvenstveno poudarek na spoznavanju, druženju, klepetu in izmenjavi izkušenj. Še posebej začetniki boste lahko povprašali nekoliko bolj izkušene vse, kar vas zanima o geolovu, zakladih, programih, ki so koristni pri tem hobiju in vse ostalo, kar ste si vedno želeli vedeti, pa si niste upali vprašati ali pa enostavno niste imeli nikogar, ki bi mu vprašanje zastavili.


Druženje bo tokrat potekalo v gostišču Grof na Vranskem, v petek 03. februarja 2017, od 19:00 ure dalje. Uradni del se bo zaključil ob 21:00. Da bi bile težave glede jedače ali pijače, pa je strah pri Grofu tako ali tako odveč.


Vabljeni vsi. Veselimo se srečanja z vami.Additional Hints (No hints available.)