Skip to Content

<

Commissaris Sellerie en de gestolen diamantring

A cache by pompidoe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/17/2017
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Op bovenstaande coördinaten is de diamantring gestolen. Hier is dus niks te vinden.


Tijdens het volgen van het eindspoor vond Commissaris Sellerie een grafsteen met de naam R. Inbetwene erop. Na grondig forensisch onderzoek bleek het gevonden lichaam niet dat van Roger Inbetwene te zijn maar van zijn kompaan Joe Tube. Blijkbaar had Joe Tube zich tegen zijn baas gekeerd en wilde zelf met de buit er vandoor. Ergens langs de Schelde was er een treffen tussen de twee geweest, en Joe Tube had het moeten bekopen en Inbetwene was ontsnapt.

Gisterenavond kreeg Commissaris Sellerie telefoon van de officier van wacht met de vermelding dat Roger Inbetwene weer had toegeslagen. Deze keer had hij een diamantring gestolen in het kasteel in Gavere. 

Commissaris Sellerie onderzocht de plaats van de diefstal en vond vingerafdrukken en een document dat Inbetwene verloren had tijdens de inbraak.

Een parking om je cachemobiel achter te laten vind je in de checker !Wie twijfelt aan zijn oplossing van de fieldpuzzel kan deze hier controleren


Podium

Heb je de diamantring gevonden ? Dan kan je indien gewenst de banner toevoegen aan uw profiel:

<a href="https://coord.info/GC70N0G"><img src="https://img.geocaching.com/cache/large/ffb673c4-94fa-4ef3-a939-9b2583903ea1.jpg" /></a>

Deze cache werd geplaatst met toestemming van de gemeente Gavere.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.