Skip to content

This cache has been archived.

betekommers: Stopzetting rondje.

More
<

BONUS de Broekelei

A cache by betekommers Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/05/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


OP BOVENSTAANDE COÖRDINATEN IS NIETS TE VINDEN!!!

Dit is de bonus cache van de reeks "de Broekelei". In deze cache kunnen trackables. Doe eerst de andere caches van deze reeks. Bij deze caches vind je een cijfer voor een letter. Als je ze allemaal hebt los je dit op N 50° 59.ABC E 004° 3D.EFG en bekom je coördinaten van de mystery.

In dit mooi stukje natuur in de Broekelei van Keerbergen hebben we, met toestemming van de voorzitter van Natuurpunt Keerbergen, Guido Baert baertguido@telenet.be (waarvoor dank) 8 cachekes verstopt : 7 gewone en 1 mystery cache. In de mystery is er plaats voor trackables. Ze liggen allemaal langs het Spuibeekwandelpad, een route van ongeveer 4.5 km aangeduid met een geel bolletje. Ten zeerste aanbevolen : goeie stapschoenen of laarzen want het kan er al eens nat zijn. Verder ook belangrijk om een pincet mee te nemen om de papiertjes uit de kleinere cachekes te halen. En vergeet ook je balpen niet! Het zou leuk zijn om van jullie een goede review te ontvangen. Zodat we de route nog verder te verbeteren. Veel plezier en succes!!!

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.