Skip to Content

<

Laihalampi

A cache by tayasis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/18/2017
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö on löydettävissä nykytalvisin, eli vähäisen lumen aikana :) Sen paikka on vasemmalla takana, ei oikealla edessä !!

Laihalampi sijaitsee Lehmuskylän alueella. Lammen ympäri kiertää hyväkulkuinen asfaltoimaton noin kilometrin mittainen kevyenliikenteen väylä. Alueella liikkuukin tosi paljon eri ikäisiä ja rotuisia (Homo sapiens ja Canis lupus familiaris) ulkoilijoita. Lehmuskyläseura onkin järjestänyt toisinaan lammella tapahtumia talvisin, lapsille hiihtokilpailuja ja napakelkka-ajelua. Voit kuulla tai nähdä puuta koputtelemassa käpytikan (Dendrocopos major). Lammella viihtyy myös useita vesilintulajeja kuten haapana (Anas penelope), telkkä (Bucephala clangula), nokikana (Fulica atra), sorsien (Anatidae) ja lokkien (Laridae) lisäksi. Lammen kuninkaalliset, joutsenet (Cygnus) saapuvat keväällä heti kun pienikin alue on sulana ja lähtevät syksyllä kun lampi on jo osin jäässä. Tänään kuulin tänä keväänä ensi kerran joutsenten äänen. Ne järjestävät upeita lentonäytöksiä, etenkin syksyisin kun häätävät muita levähtämään pyrkiviä joutsenperheitä. Lammen omat joutsenet ovat sen verran estottomia että kulkevat jopa rannalla ja kävelytiellä omistajan elkein ja ajavat esim. nukkuvat sorsatpois. Rannan puolella niitä kannattaa vähän varoa vaikka väistävätkin yleensä. Kätkön lähelle pääsee pyörätuolilla mutta itse kätköä ei ihan saa pyörätuolista.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

289 Logged Visits

Found it 270     Didn't find it 2     Write note 4     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 9     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.